2777
2789
عنوان

این چ زندگیه من دارم..؟😔

585 بازدید | 46 پست

دلم خوش بود دکتری قبول میشم بهداشت...رد شدم....ی ازدواج سابق قبلی داشتم جداشدم ک همیشه مثل ی ننگ همه جا بهم انگار نگا میشه...

جلوتر آزمون استخدامی معلمی هست همه میگن دکتری ول کن بیا برو معلمی ..این نقده..اون نسیه....اصلااا نمیدونم چکارکنم...کوچکترازمنارو بهم مثال میزنن....۳۱ سالمه....حس ویلون سیلون بودن بعم دست میدع......میخواستم خیر سرم دکتر نازایی بشم...😔....یکسال باید برا رزومه تلاش کنم ک اعتماد داورهارو جذب کنم.....ک آیا بشود یانشود.....عجیب سردرگممم اصلا نمیدونم چکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم می گم بیا برو معلمی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

چرا فکر میکنی. جدا شدی. ننگ هست؟؟    دیدگاه خودت رو پاک کن.   تا بقیه هم اینطور فکر نکنن

در مورد کارت هم. یا برو مشاور یا با چهار تا آدم حسابی صحبت کن.   یک تصمیم و هدف درست. جلو رو خودت بزار.  شروع کن تا بهش برسی.  حالا.  معلمی یا دکترا.    زمان میبره و سخته. ولی از این شاخه به اون شاخه نپر

من کسی رو میشناسم برای کنکور دکتری ۵ سال خوند تا بالاخره قبول شد همه بهش میگفتن نه نمیتونی و تو مصاحبه پار.تی بازی میشه ولی آخرش به هدفش رسید ، شما هم به نظرتون اگه ارزش داره براش تلاش کنید ، از کسایی که قبول شدن مشورت بگیرید 

من اون روزی رو که مردم ایران بفهمن شاغل بودن فقط استخدام شدن نیست جشن میگیرم .....چرا روح و روان و وقت ارزشمند خودت رو معطل استخدام و آزمون می‌کنی ، برنامه ی خودت رو داشته باش آزمون هم بده ، شد که خیلی هم خوب ، نشد هم چیزی از دست ندادی ، فقط یادت باشه رویاهاتو دنبال کنی.