2777
2789

قبل عمل ارتفاع بینیم زیاد بود الان ۴۵ روزه از عملم گذشته و همچنان ارتفاع بینیم زیاد بود ۱۰ روز بعد عملم خوب بود اما فقط همون موقع خوب بود بعد اون افتضاحه انگاری دکتر کاری نکرده و بینی طبیعی شده و من نیمه فانتزی میخواستم میشه بعد از خوابیدن ورم ارتفاع بینی کم بشه یا داخل مطب با بی حسی میتونن ارتفاع نوک بینی رو کم کنن بخدا از دیشبه نخوابیدم دیروزم انقد ک گریه کردم هنوز سر درد دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس بزار اگ منظورت پروجکشن هست کلا دکتر ها نمیتونن عوضش کنن

آره منم نمیگم ک کلا یه ذره میشد اما حداقل یکمی کوتاه میکرد این دکتر اصلا کوتاه نکرده فقط افتادگی رو گرفته و یکمی قوس داده همین وگرنه ارتفاعش همونه 

آره منم نمیگم ک کلا یه ذره میشد اما حداقل یکمی کوتاه میکرد این دکتر اصلا کوتاه نکرده فقط افتادگی رو ...

هیچ دکتر ایرانی نمیتونه کمش کنه

نوکشو میدن بالا ک کوچیکتر مشخص شه و غضروف میزارن ک پهنای بینی کمتر شه

در کل حساس نباش

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
هیچ دکتر ایرانی نمیتونه کمش کنه نوکشو میدن بالا ک کوچیکتر مشخص شه و غضروف میزارن ک پهنای بینی کمتر ...

اصلا نمیتونم حالم خیلی بده منتظرم ماه بعد نوبت ویزیتم شه برم پیش دکترم ببینم چ خاکی میریزم تو سرم دارم سکته میکنم نمیدونم چطوری میخوام تا ماه بعد تحمل کنم 

اسی شاید این مدلی بهت بیشتر میاد.

من هرکسی با شرایط شما دیدم که دکتر ارتفاع بینی رو کم کرده اصلا خوب نشده

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
عزیزم اصلا نگران نباش برا منم همینطوری بود اینقد میترسیدم الان نزدیک ۱۱ماهه عالی عالیه بینیم.اون همه ...

توروخدا راست میگی برا من شده دوماه و یه هفته ولی همچنان درازه اصلا ِبدون چسب نمیتونم برم بیرون خجالت میکشم