2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواد خیابانی اینجوری حرف نمیزنه 😐😂

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

نیازی نیست اینچیزا رو برای بچه بگید تا ابد احساس ترد شدگی واضافه بودن و خواسته نشدن رهاش نمیکنه، چه کاریه اخه🤔

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

چرا باید بدونه و این تفکر آینده اش رو خراب کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گذرا تاپیکاتو دیدم ، عزیزم خوب سه تا انگار بچه داری حالا ناخواسته اینم باردار شدی ، واسطه بفرست با همسرت صحبت بکنن حالا همسایه و ...باشه نه از دوربرت ، بعد به دنیا اومدن،  ذهن بچه رو با اینا پر نکن . شاید تو این دور زمونه همسرت بخاطر مشکلات اقتصادی و...این حرفارو میزنع . لازم نیست بعد به دنیا اومدن بچه ، ذهنشو مسموم بکنی ان شا...موضوع به خوشی تموم شد مسأله رو ببندید و از فکرتون هم بیندازید بیرون. 

گذرا تاپیکاتو دیدم ، عزیزم خوب سه تا انگار بچه داری حالا ناخواسته اینم باردار شدی ، واسطه بفرست با ه ...

عزیزازاول میگف بندازولی ازوقتی شنیده دختره انگارخونشو توشیشه کردن یکیم پول کافی برابزرگ کردن ۱۰تاهم بچه داره