2777
2789
عنوان

زندگیا چقدرسخت شده

541 بازدید | 35 پست

دوران بچگیم و نوجوانی و دانشجوییم بهترین دوران زندگیم بود انقدر خوش بودم اصلا نمیفهمیدم استرس غصه ینی چی

اززمانی که ازدواج کردم همه چی عوض شده دیگه اون زندگی راحت گذشته رو ندارم

منظورم اینکه دائم تو باغ بودم خونه باغ بازی بادوستا خوش گذرونی های زیاد دائم خرید و سفر

اما زتدگی مشترک خیلی سخته همش باید بدویی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کامیون جمع میشدیم با کمترین امکانات می رفتیم ۱۳ بدر چقدر خوش می گذشت وقتی امتحانات بین دوترم تم ...

چی خوندی؟ به دردت خورد!؟ 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

منم از روزی ک ازدواج کردم بیشتر اوقات حالم خوش نیست ی روز خوش ندیدم هرسری یک فکرو خیال  من اد ...

ایشالا ک حالت خوب باشه.سخت نگیر .از پدرمادر بزرگترا کمک و مشورت بگیر.غصه نخور

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
منم از روزی ک ازدواج کردم بیشتر اوقات حالم خوش نیست ی روز خوش ندیدم هرسری یک فکرو خیال  من اد ...

منم با اینکه شوهرم واقعا مرد خوبیه و برا من هیچی کم نذاشته، ولی هیچ وقت فکرش نمی کردم متاهلی این همه سخت باشه، مسوولیتش خیلی زیاده شاید اگه بر می گشتم عقب انتخابم مجردی بود، تربیت بچه ها، مریضیاشون،  مدیریت زندگی پر از چالشه، من الان به شدت دلم بی خیالی دوران مجردی رو میخواد

من علوم تربیتی خوندم  ن بدردم نخورد خیلی

منم حسابداری خوندم به دردم نخورد کاش پیرا پزشکی میخوندم مهاجرت میکردم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

منم با اینکه شوهرم واقعا مرد خوبیه و برا من هیچی کم نذاشته، ولی هیچ وقت فکرش نمی کردم متاهلی این همه ...

ارزومه برگردم ب دوران مجردیم 

حتی با مطلقه شدنم مشکلی ندارم فقد راحت شم 

من برعکس تو مرد خوبی نصیبم نشد 

خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱

منم همیشه به دخترم و خواهر زاده ام میگم خوشی خونه ی پدرتونه قدر بدونید

خنده های بلند 

خوابیدنای طولانی مدت و بدون دغدعه خرج کردن بدون فکر 

همه ی اینها برای خونه پدره خونه شوهر خبرب نیست