2777
2789

فردا بهشون لاک زرشکی یا مشکی میزنم، عکس میذارم

فعلا خالی خالیشونو ببینید

خییییلی تیز کردم خودمو زخم و زیلی نکنم شاهکار کردم 😆

بابت کیفیت بد عکسا شرمنده همینجوری الکی گرفتم که صرفا قبلشونو داشته باشم بعد فردا با لاک خوشگلاسیونشون کنم عکس درست بگیرم

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه ولی مراقب خودت باش😁

مرسی 😄💋✨

وای آره، من قبلا ناخن نوک تیز میکاشتم هیچ مشکلی نداشتم، چون بعد دوسه روز هم کم کم نوکش یکمی نرم میشد، ولی ناخن طبیعی همینجوری تیز میمونه و حسابی مشکل دارم باهاش انقدر که پوست رو خراش میده موقع شستن مو یا خاروندن پوست یا حین روتین پوستیم هی مواظبم تو چشمم نره یا پوست دور چشممو زخم نکنم 😂

با احترام فرمش خوب نبس

اولین بارم بود قرینه هیچکدوم نیستن و خوش فرمم نیستن قبول دارم 😆 چقدرم سوهان کشیدن برای دست راست سخت بود 

پس ژنتیکی جنس ناخنات خوبه 🤩🤌

قربونت بشم عزیزدلم 💋✨

مامان بابام معمولین، یه مادربزرگ داشتم تا آخر عمرش همیشه ناخناش همینقدری بود تو فامیل هم سوژه بود که ناخناش حکم بیل مکانیکی داره و چجوری ظرف میشوره و فلان.

من بچگیام ناخن میخوردم حسابی و هیچکس امید نداشت فرم ناخنام از اون بدترکیبی دربیاد، همیشه پیش این مادربزرگم میرفتم ناخناشو دوست داشتم.

زد و بزرگ شدمو دقیقا ژن ناخن اونو فهمیدم دارم و دقیقا شکل و قیافشون و جنسشون کپی اون شد

جزو معدود ژنایی بود که درموردش خوش شانس بودمو همونی شد که میخواستم 😂

نه فرم ناخن هات عالیه سوهان کشیدت بد شده مگرمه هم صدفت قشنگه و هم ناخن هات تمیز 

فداتم 😍💋♥️✨

یکمی رشد کنن باز اوکیشون میکنم چون سر این فرم یکمی کوتاهشون کردم یا یه چندتا انگشت رو از اون یکیای دیگه کوتاه تر کردم، یکم بگذره بلندم بشن باید یه دور دیگه با ناخن گیر و سوهان بیوفتم به جونشون ایندفعه بهترشون کنم. البته امیدی ندارم باز سمت ناخن نوک تیز برم چون موقع خاروندن پوست صورت یا روتین پوستی خیلی تیزن، یحتمل گرد کنم

قربونت بشم عزیزدلم 💋✨ مامان بابام معمولین، یه مادربزرگ داشتم تا آخر عمرش همیشه ناخناش همینقدری بود ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم 🥺💙

من عاشق ناخن بلندم 🤩👌 

خدارو شکر ک همچین ارثیه خوبی بهت رسید 🤌😍

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨