2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو سفارش دادم ، نمیدونم چه جوریه منم دودل و سرگردانم 

حال منو داری  دقیقا.یه عمر گفتم خدایا پول جورشه  فرش بگیریم  حالا نمیدونم  چی بگیرم

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 
حال منو داری  دقیقا.یه عمر گفتم خدایا پول جورشه  فرش بگیریم  حالا نمیدونم  چی بگ ...

خدا شفامون بده بخدا ، منم سه ساله میگم فرش الانم افسردگی پس از خرید گرفتم ، 

طوسی خیلی تنوع داره ، طوسی طلاکوب ها خیلی خوشگلن

خدا شفامون بده بخدا ، منم سه ساله میگم فرش الانم افسردگی پس از خرید گرفتم ،  طوسی خیلی تنوع دا ...

مبارکت باشه عزیزم  باید ببینی به سبک خونه وسایلت  بیادبنظرم خیلی زیباست .همین که تنوع زیاده انتخاب سخت میشه 

عکسشو نداری؟

اینه جونم.. طلایی خواستم بازمینه‌نقره‌ای، گفتن 3ماه طول میکشه،، مجبوری این رنگ برداشتم، ان‌شاءالله تعویضی یدونه‌ام بعدا ازون میخرم.. 

اینم مبلمانمه،ان‌شاءالله که بهش بیادو ازچشمم نیوفته، استرس دارم برافردا.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
من این فرشو سه چهارماهه خریدم به شدت پشیمونم رنگش خیلی روشنتراز عکسه همش لک میوفته منم با بچه کوچولو ...

آره دقیقا  چندتا عکس  نتی  دیدم.امروز  رفتیم  گشتیم  هیچکدوم اونطور که توعکس بودن  نیست

اینه جونم.. طلایی خواستم بازمینه‌نقره‌ای، گفتن 3ماه طول میکشه،، مجبوری این رنگ برداشتم، ان‌شاءالله ت ...

وای من عاشق  این طرحم  مبارک باشه.اما داییم  یک ماه پیش همینو گرفتن☹️

وای من عاشق  این طرحم  مبارک باشه.اما داییم  یک ماه پیش همینو گرفتن☹️

ممنون گلم💜

طرح طلایی و زمینه نقره‌ایش عالیههه،، ولی دیگه نشد،، 

اینا 4رنگن،رنگ دیگشو بگیر

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️