2777
2789
19 بازدید| 0 پست

یکی از دندانهام پست و روکش میخواست. دیدم اونجا مستقیم با بیمه دانا قرارداد داره بزرگترین اشتباه زندگیما کردم رفتم.. بهشون گفتم‌ من میخوام جایی برم که چون مجبورم ۳ مراحله دیگه بیام مجبور نیم یکساعت بشینم چون برام خطرداره 

وای چشمتون روز بد نبینه 

نوبت زدن برا هفته بعد پست و روکش و سر ۱۱  اگه دیر بیای نوبتت رفته. ما یازده رفتیم  تانزدیک ۱۳ تازه نوبت مون شد که دکتره گفت من پست بلد نیستم ... منم کلی حرص و اعصاب خوردی که شما که نمی تونستی چرا نوبت دادی مرخصی گرفتم . مریضم اینقدر معطل شدم و...

مدیر سیواک گفتم . یک اقای دکتر بود گفت شما برلش انجام بده من را برد تو اتاق و غیب شدن دیرم صدا جشن توبد میاد . اینم نیم ساعت روش 

بعدم اخرش اونم ول کرد رفت..

دکتر اولی که دیگه گیر عصابیت من و دستور مدیر بود گفت خوب خودم می زارم.. و جوری فشار به من اومده بود که دیگه نمی تونستم راه برم...خلاصه روز اول که ۱۱ توبت داشتیم سافقط برا اندازه گیری پست... ۵ ساعت و نیم اونجا بودیم که ۶ رسیدیم خونه . منکه میدونستن بیماری دارم و نمی تونم بشیم

بعد ۲ هفته منظر پست و پیگیری تا یک روز گفت ۶ و ربع بیا. گفتم تا شش و نیم گفت هیچ راهی نداره سر وقت. و بهش گفتم من مریضی لاعلاج دارم ... گفت نه طول نمیکشه ‌..اون روزم ما شش رفتیت تا ۱۰ شب سیواک بودیم  یعنی اونکه گفت ۶ و نیم نوبتت دیره ‌ ۹ و نیم نوبتم شد

هیچی اومد جریان روکش که به خاطر شرایط بقیه دندانهام قرار شد از من را زودتر درست کنند هیچ انگار نه انگار . بعد ۱۷ روز اینقدر حرص خوردم تا قبول کردن درسا کنن.. دوباره امشب رفتم گفتا سر ۴ اینجا باش تا ۷ اونجا بود م 

یعنی من دیگه بمیرم پاما سیواک نمیزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم سیواک کجاست ولی اگه ما یه همچین کاری با مریضامون بکنیم پارمون میکنن 

شهرک سلامت اصفهان ... اینقدر شیک و با کلاس ساختن که صرفا برا فریب دادن. تو اینترنت سرچ کنید ظاهرش را ببینید

گیر افتاده بودم . دندانم شکسته بود . پول نقد دسستم نبود اونجا با بیمه تکمیلی قرارداد داشت.. بعدم بیماری جسمی داشتم سخت بود دوباره یکجای دیگه برم .. تمام مریض ها را تا مرض جنون حرص میدن

کدوم شهری؟ دفعه اول بدقول شدن، نمیرفتی دیگه

اصفهان شهرک سلامت . فقط خدا تومن هزینه ساخت اون نرکز شده و کار بیخود . منم مجبور شده بودم و بعدم دیگه دندان را تراشیده بود 

با سلام و احترام،
اینجانب در مرکز دندانپزشکی سیواک دو مورد درمان شامل عصب‌کشی و پر کردن دندان انجام دادم. پس از این مراحل، زمانی که برای جرم‌گیری مراجعه کردم، متأسفانه با برخورد غیرحرفه‌ای دندانپزشکی که پیش‌تر درمان را انجام داده بود مواجه شدم. ایشان از پذیرش درخواست جرم‌گیری بنده امتناع کردند و دلیل آن می توان وقت‌گیر بودن و بازده مالی پایین‌تر این خدمت نسبت به خدماتی مانند عصب‌کشی و روکش عنوان کرد

متأسفانه یکی از دندان‌هایی که در همین مرکز برای آن عصب‌کشی و روکش انجام دادم، مجدداً دچار مشکل شده و با مراجعه برای بررسی، تشخیص داده شد که نیاز به عصب‌کشی و روکش مجدد دارد. این امر نشان از کیفیت پایین درمان اولیه دارد.

انتخاب این مرکز صرفاً به دلیل زمان کوتاه انتظار برای نوبت‌دهی بود، اما متأسفانه نتیجه این تصمیم، از دست رفتن وقت، هزینه و در نهایت آسیب به سلامت دندان بنده بوده است.
با توجه به موارد ذکرشده، از شما تقاضا دارم موضوع را بررسی و پیگیری فرمایید.

با تشکر،