2777
2789
عنوان

رفع فوری شپش

1398 بازدید | 50 پست

سلام خانوما من کنکوری ام درس میخونم 

دو روز بود سرم خارش داشت چون میرم کتابخونه از اونجا گرفتم احتمالا چیکار کنم زود بره جمعه آزمون قلم چی هم دارم آخه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این چ بدشانسی وسط درس

شامپوشو بگیر

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

اصلا نمیره من الان ۱ساله دارم هرکاری بگی کردم نمیره ک نمیره یه مدت میره بعد باز میاد

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محلول نولایس بگیر از داروخانه سه هفته بزن هفته ای یه بار.. خواهر منم الان داره😢

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

ببین واسه من این جواب  داد سه شب پشت سر هم یعنی هر شب دو سه ساعت قبل حموم با روغن زیتون ماساژ میدادم بعد نایلون میپیچیدم بعد دو سه ساعت میرفتم با تب گرم میشستم بعد حتما تاکید می‌کنم حتما نرم کننده بزن و باهاش شونه کن شونه ریز نه برس بعد اومدی بیرونم یا سشوار یا اتو بزن واسه من جواب داد نابود شدن

یعنی چی من درس دارم باید روزی ۱۱ ساعت بخونم حداقل

من از شامپو و هیچی فکرشو بکنی انجام دادم می‌ره باز میاد

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.