2777
2789
عنوان

رفع فوری شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 50 پست
میگم که تو این یه روز چجور بود خارش شدید داشتی  میشد کاری کنی  پس فردا آزمون دارم حیفش خ ...

خوب از امشب برو شروع کن فردا هم انجام بده تا پس فردا کم میشه اخرشم داره والا ولی کاریش نمیشه کرد این نرم کننده عالیه قبلش برو حموم نرم کننده بزن شونه کن میان پایین بعد برو ازمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حرفارو باور نکن نمیشه که ریشه کن بشه ولی باز بیاد...احتمالا آیت خانوم مادرشونم گرفته باز م ...

این اسپری پریم که عکسشو گذاشتم بگیرید همتون استفاده کنید قیمتش دویست و خرده ای با یبار زدن همشون میمیرن رشک و تخمش پوک میشن. 

دختر منم از بچه های فامیل گرفت با یبار زدن همشون مردن

باشه مرسی  اگر داروخونه داشته باشه

امتحان کن معجزه میکنه باورت نمیشه. من وقتی فهمیدم دخترم گرفته داشتم سکته میکردم کوچیکم هست وای نمیساد بگیرم از سرش منی که انقدر وسواس دارم تا یه هفته کارم شست وشو بود بعد یکی این دارو تو نی نی سایت معرفی کرد گرفتم با یبار زدن خلاص شدم. باورت میشه با این دارو دیگه از شپش نمی‌ترسم   

امتحان کن معجزه میکنه باورت نمیشه. من وقتی فهمیدم دخترم گرفته داشتم سکته میکردم کوچیکم هست وای نمیسا ...

خداکنه منم خوب شما تازه داشتم خوب درس می‌خواندم خیلی ناراحتم 😭 چجوری گرفتم نمیدونم آخه

خونتون میگن باید دائم جارو برقی بکشی و وسایلا با آب داغ بشوری بزاری تو آفتاب 

میکنیم اصلا نمیشه اصلاا

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
خداکنه منم خوب شما تازه داشتم خوب درس می‌خواندم خیلی ناراحتم 😭 چجوری گرفتم نمیدونم آخه

نگران نباش این دارو از دارو خونه تهیه کن کلا به سرت بزن بعد چند ساعت داخل حموم با شونه ای که داخلش داره تمام موهاتو شونه کن همه شپش ها مردن میان بیرون رشک هام کلا پوک میشن با شونه از سرت جدا میشن 

من دو ساعته فهمیدم بعدش شونه کردم سه ساعتی ۱۳ تا دیدم تو سرم بود 😭 چه جوریه میشه درس خوند؟

واای خیلی بدهه ادم زندشو میبینه 😑 عزیزم اون محلوله رو از داروخانه بگیر اسمش نولایسه بزنی شپشا میمیرن ولی تخما بعضیاش میمونن که دوبار دیگه بزنی تویه یه ماه میرن ،این بار دومشه که خواهرم گرفته متاسفانه. بعد رو بالشی و کش و شونه هاتو بزار تویه اب جوش کلا هرچیزی که با سرت تماس داشته ، اره بابا میشه درس خوند اون محلول رو بزن برو حموم شامپو بزن بعدم با شونه مخصوص بکش بعدم برو سر درست بعدشم وسط هفته هاش سس مایونز بزار رو سرت بعدم روغن زیتون بزن یه نفر با اون شونه مخصوص موهاتو شونه کنه اون محلوله رو هم حتما بزن تا از شرش راحت شی

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
نگران نباش این دارو از دارو خونه تهیه کن کلا به سرت بزن بعد چند ساعت داخل حموم با شونه ای که داخلش د ...

سلام این سرم رو خریدم زدم به سرم ولی قبلش با همین شونه زدم و تخماش درآوردم الان که سِرم زدم و شونه کردم دیگه هیچی توی سرم نبود 

یعنی دیگه نیست؟

سلام این سرم رو خریدم زدم به سرم ولی قبلش با همین شونه زدم و تخماش درآوردم الان که سِرم زدم و شونه ک ...

سلام اگرم خوب شونه نزده باشی رشک تو موهات مونده باشه نگران نباش اونا پوک شدن رشد نمیکنن فقط باید هر سری حموم میری شونه بزنی از سرت جدا بشه 

سلام این سرم رو خریدم زدم به سرم ولی قبلش با همین شونه زدم و تخماش درآوردم الان که سِرم زدم و شونه ک ...

اول باید سرم میزدی بعد شونه میکردی. چون با چونه کردن تمام اونا مردن. اگه اول شونه زدی بعد سرم. شونه تمیز بشور و سرم بهش بزن تا شپش شونه دوباره به موهات انتقال پیدا نکنه 

سس مایونز عالی بمال به موهات فقط باید ۴.۵ساعت رو موهات بمونه چون چرب هم خود شپش ها هم تخماشو نابود میکنه.اگ هم موهات بلند بعد این کار موهاتو اتو بکش تخماش همه میسوزن

من پارسال گرفتم با بدبختی رفت ولی تمام خونه راشستم حتی فرش و مبل ولی امسال شنیدم قطره کیمیا خوبه از باسلام منم تو نی نی سایت خوندم بخر استفاده کن من روغن زیتون میزدم شبا صبحا میشستم شامپو مخصوص شپش اتو مو سشوار خیلی گرم