2777
2789

شوهرم همش میخواد من طبق میل اون رفتار کنم طبق میل اون لباس بپوشم و خلاصه هر چیزی ک اون میگه من باید انجام بدم و جوری دستوره انجامش ندم سرد میشه و حس می‌کنه گناه بزرگی کردم در کل مرد سالاری داره ولی خودش هیچ کاریو بمن نمیگه اصلا منو آدم حساب نمیکنه ک بگه 

بعد تا ب امروز خیلیم ب خانوادم بی احترامی کرده سر هر موضوعی 

بعد من مدت هاست بهش گفتم طلاهامو عوض میکنم همش تهدیدم کرده منم امروز بهش گفتم و رفتم طلاهامو با مامانم عوض کردم اونم از عصر تا الان پشت گوشی دعوام می‌کنه بعد الان اومد دم در 

((راستی اینم یادم رفت بگم ک من در دوران بارداری تا الان ک بچم پنج ماهشه شرایط روحیم وخیمه و اینم خوش می‌دونه ولی هیچوقت شرایط روحیم و در نظر نمیگیره ))

و میگفتم اومد دم در و منم بچه رو دادم و اومدم سوار ماشینش شم گفتم محمد شرایطم وخیمه اگر قرارع تا صبح عذابم بدی بر نمی گردم تا آروم شی اونم گفت برنگرد و بچه رو بردم و رفت😭😭

من چکار کنم باهاش توروخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه ای ندارم و مجردم 

اما امیدوارم هرچی زودتر حال روحیت خوب بشه و شرایط زندگیت با همسرت بهتر شه 

عزیزم از ته دل واست دعامیکنم ❤❤

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

خیلی تو نقش آدم ضعیف نباش 

تو هم حق زندگی داری 

خیلی جلوش مظلوم نباش مردها از زنهای ضعیف خوششون نمیاد 

از تراپیست کمک بگیر 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
خیلی تو نقش آدم ضعیف نباش  تو هم حق زندگی داری  خیلی جلوش مظلوم نباش مردها از ز ...

خیلی شرایطم بده متاسفانه از نظر روحی ولی با این حال این مشکلات برام پیش میاد خیلی دلمو میشکونه این کاراش 

اره

وای بمیرم برای دلت 💔 💔 میفهمم عمق ناراحتیتو چون خودمم به همین درد مبتلام عزیزم حتماً از یه مشاوره برا ادامه زندگیت با این آدم کمک بگیر

امیدوارم هر چی زودتر خدا به دلت آرامش بده قشنگم 🌹 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

سلام. چی شد اسی شوهرت بچتو اورد؟؟ 

ن اصلا انگار وجود ندارم اصلا ازم نمی پرسه بچمم نمیاره دارم دیونه میشم مادرمم میگه حق گریه نداری باید بخندی 

خودمم قلبا و عقلا ب این نتیجه رسیدم ک شوهرم منو نمی خواد دوست دارم بمیرممممم