2777
2789
عنوان

چجوری مدرسه رو پیچوندم😂

2291 بازدید | 3 پست

بچه بودم هنوز وارد مقطع راهنمایی نشده بودم؛ فرداش امتحان داشتم و درس هم نخونده بودم...

همش دنبال یه راهی می‌گشتم مدرسه رو بپیچونم تا نخوام امتحان بدم؛ شب قبلش هیچی درباره پیچوندن یا امتحان به کسی نگفتم.

گذاشتم صبح شد.

بابام همیشه ساعت ۶ و ۴۵ دقیقه میومد بیدارم می کرد؛ من زودتر ساعت ۶ و نیم پاشدم پیشونی مو چسبوندم به شوفاژ، دست و پاهامم همینطور؛😂😂 یه ذره با رژ قرمز، گونه هامم سرخ کردم و خودمو انداختم رو تخت.😝

بابام که اومد بیدارم کنه گفتم خیلی حالم بده؛ دست گذاشت پیشونیم دید صورتم داغه؛ به مامانم گفت این تب داره لپاش گل انداخته😂😂

مامانم گفت عیب نداره نمیخواد بره مدرسه، بگو پاشه صبحانه بخوره دارو هم بهش بده اگه خوب نشد ببرش دکتر.

با این جمله یه نفس عمیقی کشیدم و از خوشحالی بال دروردم.😍😂

بابام یه قرص بهم داد، فکر میکنم سرما خوردگی چیزی بود، یواشکی بین انگشتام قایمش کردم و یه جوری نقش بازی کردم که انگار گذاشتم دهنم و خوردمش😝

واسه این که بابام نفهمه قرص رو انداختم تو آب تا حل بشه بعد آب رو ریختم دور.

هیچی دیگه اون روز با این نقشه مدرسه رو پیچوندم و خیییلی حال داد😅❤️

من یکبار از مدرسه فرار کردم. مدیره  گفت فرار کنی ۰ میگیری.  فرار کردم دقیقا چهارشنبه بود. فرداش گفتن به علت کرونا مدارس تعطیله تا چند ماه.  این بهترین پیچوندن از مدرسه بود 😎😂

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه خوب بود😂😂

یکبارم جلو معلم فرار کردم 😑 از پنجره داد میزد برگرد. کنم سوار ماشین شدم فرار😑

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️