2777
2789

سلام...امروز واسه تولد دوستم رفته بودیم بیرون عکس بگیریم...البته من خبر نداشتم با مامانت خواهرش میخواستن برن دم آخری به من گف تو هم بیا...بعد نشستیم کافه ش هات چاکلت سفارش دادیم بعد من همش حواسم بود مامانش حساب نکنه واقعا نمیدونم چطور رفته بود حساب کرده بود که من ندیدم😐بعد وقتی فهمیدم گفتم چرا حساب کردین من خودم کارتم باهام بود و فلان...مامانشم خیلی چیزی نگف که نه این چه حرفیه و فلان...این هیچی من بازم اومده بودم خونه گفتم برم بهش بگم شماره کارتی بده حساب کنم یا زشته؟ مامانم میگف نه تو خو کادوشو قبلا دادی حالا قیمتو نمیگم چون نمیخوام ریا بشه من اصلا همچین آدمی نیستم بخوام واسه یکی خوبی کنم تا بی نهایتش میره واسمم اصلا مهم نیس اگه از جیب خودم باشه...بعد وقتی اومدم خونه دیدم دوستم هی اشاره غیر مستقیم میکنه نمیدونم هات چاکلتا خیلی خوب بودن شده بودن ۶۰ هزار تومن یا نمیدونم منو خواهرم دنگمو دادیم مامانم:/// منم طاقت نیاوردم گفتمش شماره کارت بده گف نه خودم دونگتو حساب میکنم گفتمش نه شماره کارت مامانتو بده فرستاد منم زدم براش....ولی خیلییییی عجیبه برام که چطور روشون شد😐😐😐اصلا کارایی دیگه که واسه هم کردیم به کنار مثل اینکه من براش کادو خریدم یا اون ۲.۳ بار باباش رسونده منو...این موضوع واقعا عجیبههه😐😐😐اصلا باورم نمیشه😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گدا گشنه هستن...قلبشون بزرگ نیست

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
گدا گشنه هستن...قلبشون بزرگ نیست

تو رفتار خیلی صمیمی هستنااا اصلا بهشون نمیاد مخصوصا مامانش

باورت میشه میخواستیم بریم سینما یعنی منو مامانم بعد یه اونا هم گفتم بیان باهامون بعد کلی برنامه ریزی گف نه ما نمیایم روزی میریم که بلیط نیم بهاس :///

حالا اگه وضعشون خوب نبود یه چیزی‌...

مایی که بابام تصادف کرده ۵ ماهه خونه س چی بگیم