2777
2789
عنوان

كيا ساندويچ سرد از سوپرماركت ميخورن لطفا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله که موفق باشی هرچقدر پرحجم تر و باکیفیت تر باشه مسلما خواهان و طرفدار بیشتری پیدا میکنه&n ...

به نظر شما ايده خوبيه كه برخلاف بقيه ساندويچارو دونونه كنم و دور قسمت پايينش كاغذ بپيچم بعد داخل بسته بندي باشه يا همون يه نونه باشه بدون كاغذ دورش؟؟

خوب معمولا اونا نوناروهم بزرگ ميزنن به نظر شما نونش كوچيكتر باشه ولي مواد زياد باشه بهتره؟؟

موادش بیشتر باشه من یه بار خوردم تماما نون بود یه باریکه وسطش کالباس داشت

خدا جونم نی نی قشنگم و سالم تحویل بده.
کلم بنفش باشه از بین اونا که گفتی خودم در مرود ساندویچ سرد آماده ها که خوردم همش حس میکنم مخلفاتش ک ...

به نظر شما ايده خوبيه دونونه باشه و داخل كاغذ نصفش پيچيده بشه و بعد داخل نايلون و نصف ساندويچ ديده شه؟؟

ساندویچ سرد به صورت سنتی توش گوجه و خیارشور داره. شما هر چیز دیگه ای میخوای اضافه کنی باید به عنوان آپشن باشه. مثلا روش بنویسی ساندویچ سرد با کلم سفید یا مخلوط سبزیجات. من چیپس خلالی هم دوست دارم مخصوصا اگه دودی باشه. توی بسته ش هم سس و دستمال کاغذی بذار. آبنبات ربطی به ساندویچ سرد نداره.

به نظر شما ايده خوبيه كه برخلاف بقيه ساندويچارو دونونه كنم و دور قسمت پايينش كاغذ بپيچم بعد داخل بست ...

بستگی به اندازه نونت داره اگه باگتت بزرگه همینکه مواد داخلشو پرحجم بریزی کفایت میکنه اما اگه نه از باگت کوچیک استفاده میکنی ۲ نونه کن میتونی برای خوشگلیش از کاغذ رنگی برای پیچش استفاده کنی 

یه پیشنهاد دیگه هم بهت بدم میتونی ساندویچ کالباس دهه ۶۰ بزنی با نون های قدیمی کوچولو ها و قیمتشو مناسب تر عرضه کنی البته با کیفیت کالباس خوب مطمئنم خیلی پرطرفدار میشه من تاحالا ساندویچ سرد با این متد ندیدم اما ایده جالبیه خاطرات خیلیا زنده میشه 

عزيزم منظورت از ساندويچ قديم چيه من ٤٠سال پدرم ساندويچي داشته نفهميدم

ساندویچای کالباس دهه۶۰ نون باگتای قدیم کوچولو با قطر کم ک هنوزم هست داخلش کالباس و خیارشور و کاهو میریختن