2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نه خوبه. من کردم چون فاصله خیلی داشت مجبور شدم. بعد از اینکه بر داشتم دندون ها بازم حرکت میکنن با اینکه فیکس گذاشتم. بهداشت هم خیلییی حساسه همش باید تمیزش کنی وگرنه همه دندونا خراب میشه. اگه دندونام مثل تو بود اصلا نمی‌رفتم سمتش. کلی از دندونام هم خراب شد تازه. سه سال هم الکی درد کشیدم. 

به نظرم نه خوبه. من کردم چون فاصله خیلی داشت مجبور شدم. بعد از اینکه بر داشتم دندون ها بازم حرکت میک ...

نمیدونم چرا ولی خیلی خجالت میکشم بابتش

ولی بازم مرسی از راهنماییت عزیزم

نمیدونم چرا ولی خیلی خجالت میکشم بابتش ولی بازم مرسی از راهنماییت عزیزم

خب برو همون پولی که میخوای بدی ارتودنسی بده کامپوزیت کن یا لمینیت اینطوری اعتماد به نفست هم بیشتر میشه. 

اسی جان توروخدا جواب بده بگو با رویش موهت اخرش از چی جواب گرفتی اصلا جواب گرفتی ؟ اب میازو چندماه ز ...

شما از کجا میدونی🤔

تا حالا تاپیکی راجبش نزده بودم

اسی عزیزز پیام بالارو دیدی جواب بده 

من کلا ۱ماه زدم ولی تو همون ۱ ماه تاثیرشو دیدم  جاهای خالی سرم یه مقدار پر تر شد

البته باید تا ۳ماه استفاده شه تا نتیجه‌اش عالی باشه ولی همون کمش هم تاثیرشو میذاره