2777
2789

آخرین بچه یه خانواده پرجمعیت 

ولی الان از صبح تا شب یا حتی ماه ها یکی از اونارم نمیتونم ببینم لعنت به غربتو همسر بداخلاق 

پس ربطی نداره به تعداد فرزند به زیاد وکم بودن خواهر برادر!!!!!

مونده به شانس که تو آینده محل زندگیت کجا باشه و همسرت کی باشه!

گاهی اینقدر قوی میشی که یه ایل رو نصیحت میکنی امید میدی!

و گاهی هم مثل خیلی از تنهایی هام فقط آه که از دلم میاد

و هیچکس نمیتونه مرحم دلم‌بشه 

جز خدا

واقعا همسر خوش اخلاق نعمتی.

فقط درد دل بود همین🌺

راستی عیدتون مبارک شیعیان امیرالمومنین 💚💚💚

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق خیلی مهمه.. منم دلم امشب خیلی گرفته..مردی که تو هیچ شرایطی درکت نکنه واقعا سخته

آره مخصوصا اگه احساسی باشی و غریب

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
آره مخصوصا اگه احساسی باشی و غریب

منم خیلی آدم نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه عاطفی و احساسی هستم...از درک نشدن بارها دلم سوخته و زندگی برام بی معنا شده ..انقدر دلم گرفته ولی حس حرف زدنم از دست دادم..خیلییی خسته ام

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
منم خیلی آدم نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه عاطفی و احساسی هستم...از درک نشدن بارها دلم سوخته و ز ...

دقیقا

دیگه آدم دوس نداره بجنگه 

اینقدر پر هستی که بخوای بگی میترکی!

هووف شوهر من خوب اما امان امان از مادر بد که تخم مرغ دزد و شتر دزد کرد با زبونش

حکایت من اینه☠

شوهر منم خیلی بد اخلاقو تلخه .هیچ وقت در کنارش خوشحال نبودم با اینکه زحمت میکشه و زندگی راحتی ظاهرا ...

خیلی بده میفهمم چی میکشی

اما خوبی هم داره مرد بداخلاق 

آدم‌یاد میگیره بی چشم داشت محبت کنه