2777
2789
عنوان

اهمیت بیش أر حد شوهرم به بچه خواهرش

300 بازدید | 27 پست
خواهر شوهرم ١ سال هست که زایمان کرده و شوهرم روز به روز شیفته این بچه شده..واقعا داره ی موضوع جدی میشه..نمیدونم این حسادت من هست یا این حس طبیعی هست ..من چون نه خاله هستم نه عمه درک نمیکنم.
خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این عشق دایی به خواهرزاده است؛ اصلا حساس نباشید چون کاملا طبیعیه؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
افسون😐😐😐😐 من به خاطر این موضوع افسردگی گرفتم شدید داشتم روانی میشدم بچه یک ساله برام شده بود دشمن خونی فقط و فقط به خاطر خودت میگم فکرتو عوض کن بیخیال باش.تمام سعی خودتو بکن و اینکه میدونم ناجوانمردانست اما سعی کن کاری کنی کم تر ببینش😐😐😐😐
پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
واخب دوسش دارم من داداشم همش دخترمو میبوسه میگه دردش به قلبم دردش به جون دورش میگرده چون دوسش داره
خداجون شکرت.خداجون باورم نمیشه دختره نازموبهم دادی. خداجون بازم شکرت😘😘
خانوما من افسون رو درک میکنم میدونم کاملا طبیعیه اما از حد که بگذره حس حسادت زن رو قلقلک میده مخصوصا برای کسی که خودش بچه نداشته باشه و عمه و خاله نباشه دقیقا شرایط من
پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
داداش منم اوایل همینجور بود،هر روز از سر کار میومد خونه ما تا پسرمو ببینه اما خانوم داداش منم ناراحت شد و به یک بهانه این رفت و آمد رو محدود کرد
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست