2777
2789
عنوان

دوست...

86 بازدید | 8 پست

منکه خیلی بهشون اعتماد کرده بودم ولی از پشت بهم خنجر زدن و همه جوره بهم ضربه زدن و ازم سو استفاده کردن و ازم حسودی کردن 

شما هم اگه دوستای فیک اینجوری داشتید بگید که چیکارتون کردن؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوزم که هنوزه دورم پر از دوستای فیکه😂

یکیشون که باهاش ۱۰ سال دوست بودم چند روز پیش باهاش قطع رابطه کردم ، بهم گفت که مغرورم و از خود راضیم ، تو کل زندگیم فقط سعی کردم کنارش باشم .

عیب نداره تجربه شد ک دیگه ب کسی اعتماد نکنی با همه بگو و بخند ولی ب کسی اعتماد نکن و رازتو نگو من ...

آره واقعا ، کسی که فک میکنی از همه بهت نزدیک تره اون از همه بدتره 

خیلی خوبه :)) 

هنوزم که هنوزه دورم پر از دوستای فیکه😂 یکیشون که باهاش ۱۰ سال دوست بودم چند روز پیش باهاش قطع رابط ...

همیشه همچین آدمایی هستن 

پشمااام این خیلی بده متاسفم واقعا 

همیشه همچین آدمایی هستن  پشمااام این خیلی بده متاسفم واقعا

بعضی موقعا با خودم فکر میکنم تنهایی تنها چیزیه که میتونم همیشه بهش اعتماد کنم ، اما برای تو امیدوارم که از این به بعد دوستای خوب کنارت باشن🤍

بعضی موقعا با خودم فکر میکنم تنهایی تنها چیزیه که میتونم همیشه بهش اعتماد کنم ، اما برای تو امیدوارم ...

منم به همین نتیجه رسیدم

اما حتی اگه تنهای تنها هم نباشی نباید با کسی صمیمی بشی و کلا وقتت و براش بذاری چون هر چقد بیشتر بهش اهمیت بدی مغرور میشه حتی با تو و متاسفانه خیال بد میکنن:(

ممنونم عزیزم ❤