2777
2789

همه همه جا هر کسیو میبینم تو زندگیش موفقه یا حداقل با یکی که دوسش داره ازدواج کرده و بچه هم داره اونوقت من با این سن هیچی نشدم حتی کسیم عاشقم نشده بگه حتما با فلانی ازدواج کنم شاید بعضیا بگن بی عرضگی از خودمه تلاش نکردم ولی اینطور نیستش از زندگی و ادماش متنفرم حس میکنم تو دنیای اشتباهی متولد شدم تو زمان اشتباهی هستم تو مکان اشتباهی هستم واقعا سردرگمم مشکل من فقط با مرگ یا به خوشبختی ناگهانی حل میشه نه چیز دیگ ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باعشق ازدواج کردم دوتابچه دارم ولی خونه وماشین نداریم جهیزیه بهم ندادن خیلی وسایل خونه روندارم و ...

انشالله همه چی درست بشه همین که بچه هات سالم باشن و سالم بزرگ شن و به راه کج نرن یعنی نصف خوشبختی هارو داری همین که شوهرت سمت خلاف نره خدایی نکرده

تو که متولد ۱۳۷۴ هستی! بخدا دختر متولد ۴۶ میشناسم هنوز مث دخترای ۱۴ ساله امیدواره و سرزنده!☺️

یه رفیق داشتم باباش صرافی داره و تک پسره و وضعیت مالی عالی ، وقتی خواهر کوچیکم باهاش ازدواج کرد و میومد و می‌رفت از همسایه‌ها تا فک و فامیل و دوست و آشنا همه می‌گفتن خوش به حالش ، زد و خواهرم یه مدت نیومد و مادرم هی می‌گفت چرا نمیای؟ می‌گفت کارام زیاده مامان! همه می‌گفتن خوش به حالش کلا تو تفریح و خوشیه! یه بار بالاخره مامانم سر زده رفته بود! مشخص شد هر روز کتکش میزنه ، سر و صورتش داغون و زیر چشاش کبود بوده ! گریه می‌کنه و به مامانم میگه می‌خواستم خوب بشه بعد بیام ، میگه خسته شدم ، یه بار بحثمون شده پاشو گذاشته رو گلوم و می‌خواسته سرمو ببره! بالاخره طلاقشو گرفتیم! تازه بعدش مشخص شد اون زمانی که بقیه فکر می‌کردن تو عشق و حال بوده در حال کتک خوردن بوده!

الان بعد از سه سال هم حالش خوبه ، هم روحیه‌ش! 

خودشم داره کار می‌کنه!

تو هم شروع کن مطمئن باش دنیات عوض میشه .

غصه نخور ، خدا هنوز زنده‌ست ☺️🙏

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
تو که متولد ۱۳۷۴ هستی! بخدا دختر متولد ۴۶ میشناسم هنوز مث دخترای ۱۴ ساله امیدواره و سرزنده!☺️ یه رف ...

هعیی خدا چه زندگی غم انگیزی داشت خواهرت

نمیدونم ولی هیج امیدی ندارم

هعیی خدا چه زندگی غم انگیزی داشت خواهرت نمیدونم ولی هیج امیدی ندارم

تازه یه چیزایی رو نمیشه اینجا نوشت ، کلا منظورم اینه فک نکن اونایی که ازدواج کردن یا کسایی رو که از دور می‌بینی و ظاهراً خوشبختن واقعا خوشبخت هستن!

امیدت اول به خدا باشه ، بعدم به خودت .

می‌دونم چه حال و احساسی داری ، حس می‌کنی زندگیت مث یه کلاف سر در گمه که نمی‌تونی سر رشته زندگیتو‌ پیدا کنی و از کجا باید شروع یا باید چیکار کنی!

مدرکت چیه یا چه کارهایی میتونی انجام بدی؟

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️