2777
2789
عنوان

بهترین خاطره از پدر

28691 بازدید | 761 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز، چی شده، فکر کردید مسابقه روز پدر نداریم ؟
چرا داریم خوبشم داریم.
تازه با کلی جایزه از هایپر دیجیتال فراز :
ساعت هوشمند ، پاوربانک و ایرپاد

هایپر دیجیتال فراز، یک فروشگاه اینترنتی تمام عیار در زمینه فروشگاه تخصصی لوازم کامل اصلی و جانبی کامپیوتر و کالاهای دیجیتاله که از سال 1380 یعنی 22 ساله که داره فعالیت می کنه. شما توی این فروشگاه اینترنتی می تونید انواعی از کالاهای کامپیوتری، آل این وان، مینی پیسی، لپتاپ، تبلت، دوربین مداربسته، تجهیزات شبکه و ماشینهای اداری با تنوع در ابزار و برند و ... رو تهیه کنید.
هایپر دیجیتال فراز با تولید محتوای فنی و کامل برای انتخاب درست کاربران یکی از پیشگامان در زمینه فروش کالای دیجیتال در ایرانه.
حالا به غیر از جوایز مسابقه های روز پدر نی نی سایت، هایپر دیجیتال فراز دو تا پیشنهاد شگفت انگیز هم براتون داره:
1- عضو باشگاه مشتریان هایپر دیجیتال فراز بشید و بدون قرعه کشی 100 هزار تومن اعتبار خرید بگیرید (اینجا کلیک کنید)
2- به مناسبت روز پدر، از روزچهارشنبه 4 بهمن 1402 تا یک هفته از هایپر دیجیتال فراز خرید کنید و 10 تا 30 درصد تخفیف بگیرید.

پس چه توی مسابقه ها برنده بشید و چه نشید می تونید از این هدیه های ارزشمند هایپر دیجیتال فراز استفاده کنید. یه جورایی همه برنده اید

و اما مسابقه روز پدر :

توی این مسابقه شما کافیه تا بهترین خاطره ای که از پدرتون دارید رو برای ما بنویسید.
و اما جایزه ها:
بیشترین لایک : برنده یک پاور بانک اهدایی هایپر دیجیتال فراز میشه 
قشنگترین خاطره : برنده ایرپاد  اهدایی هایپر دیجیتال فراز میشه 
و ساعت هوشمند اهدایی هایپر دیجیتال فراز هم بین همه کاربرانی که توی مسابقه تاپیک خاطره روز پدر شرکت کردن، با قرعه کشی اهدا می شه.

شما تا پایان روز شنبه وقت دارید تا توی مسابقه شرکت کنید. راستی این رو هم بگم که محدودیت توی نوشتن خاطره ندارید و یک نفر می تونه چندین خاطره از پدر تعریف کنه تا شانسش بیشتر بشه.

تو تاریکی گاراژ قائم شده بودم داداشم یهو آمد تا فهمیدم داره میاد یهو پریدم جلوش و ترسوندمش و از ترس یکی دو متر پرید بالا بعد پدرمون رو صدا کرد از بخت بدم با چوب اومد منم پشت ماشین قائم شده بودم تا اینکه یه چوب تو سرم خورد شد 😅

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!

هر روزی که پدرم رو میبینم و دستای سیاه شده و پینه بستش به چشمم میخوره ، هر ثانیه ای که به خم گوشه چشماش و پیشونیش نگاه میکنم، هر باری که موهای سفیده شده و ریخته شده ناشی از استرس روزگار رو میبینم، هر وقت امید توی چشماش و لبخند روی لباش رو میبینم، هر بار موقع عید نگاه های با حسرتش به لباسای مردونه رو میبینم، همشون در آخر روز تبدیل به یه خاطره میشن. خاطره هایی که بهم یادآوری میکنه تا هست و وجود داره، یه دل سیر نگاهش کنم و قدرش رو بدونم. خدایا ، کمکم کن به جایگاهی برسم که پدرمو بی نیاز کنم. خدایا به پدرم عمری بده که تا زندست ، ببینه دخترش براش چه ها کرده، هر چند که این زحمت ها هیچ جوره جبران نمیشن. پدرم ، تاج سرم، دلیل امید من، روزت مبارک عزیزترینم 🫶♥️🫂

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاطره ای ک از پدرم دارم و هیچوقت یادم نمیره تو بستر بیماری بود و همه حتی خودش میدونستیم دیگه امیدی ب بهبودش نیست منو صدا کرد ب بهانه ماساژ دادنش برم پیشش سرمو بغل کرد من گریه کردم گفت دردت بجونم گریه نکن من خوب میشم باوجود تموم دردای سرطان لعنتی ک تووجودش بود بمن گفت دردت بجونم دردای خودش براش هیچ بود طاقت ناراحتی بچه هاشو نداشت بمیرم براش ک همیشه بفکر بچه هاش بود 💔🖤💔🖤

بهترین خاطره برای من خریدهای بود که با بابام میرفتم من از بچگی تا الان که ۲۲ سال سن دارم هر وقت بخوام لباس بخرم یا خرید دانشگاه و مدرسه  با بابام میرم 

همرای بابام برام بهترین خاطره و لذت بخش ترینه دوست دارم ستین دلوم  

هر چه هست اوست 

بچه که بودم با بابام میرفتیم زیارت منو سوارشونه هاش میکردو منازون بالا ضریحو بوس میکردم خیلی حس خوبی داشت خدانگهدار همه ی پدرا باشه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

خاطرم اینه پدرم واقعا بهترین رفیق زندگیم بود.و هست  تو همه لحظات یکبار نشد بهم بی احترامی کنه 

پدرم تکرار نشدنی برام  سایه پدرام آسمانی در آرامش وپدرانی که هستن سلامت

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

از «عین» علی، عیون ما بینا شد

از «لام» علی لسان ما گویا شد

از «یای» علی نور خدا را دیدم

زان نور محمد _ صلی الله علیه و آله و سلم _ و علی _ علیه السلام _ پیدا شد

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.

بچه بودم سه چهار ساله یودم و خاطره کمی یادمه و یواشکی  منو بایام میرفتیم  یخمک‌میخوردیم .بچه ک‌بودم بازوهامو ب بابام‌نشون میدادم‌بابام میگفت بازو بشه ای داری و میخندید الان دیگ بابام  نمیخنده دستاش پینه بسته و دنبال یه قرون دوزار بیشتر❤

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

من زمانی فهمیدم باباها چقد از خود گذشتی میکنن که رفتم سرکار

فک کن اینهمه زحمت بکشی، کار کنی ،حقوق بگیری

بدی بچت بی هیچ انتظاری خرج کنه😿

من حقوقمو دلم نمیاد واسه خودمم خرج کنم🤣

قدر این زحمت کشای بی توقعو خیلی بدونیم😍

روزت مبارک بابایی🌸💝

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓