2777
2789
عنوان

چرا گفتش به کسی نگو

193 بازدید | 14 پست

چندبار همکار آقا منو رسوند چون هم مسیر بودیم تا منزل  و من همیشه قبلش میگفتم که نمی‌خوام تو محیط کار کسی بدونه یه وقت حرف و حدیث نشه حتی چند بار دیگه هم گفت برسونمتون من نرفتم ولی هیچی بینمون نیست فقط در حد دو تا همکار هستیم نه بیشتر 

ولی این سری آخر که منو رسوند اینبار اون گفت که پیش بچه ها نگین من شما رو رسوندم  منم گفتم هیچ وقت پیش کسی نگفتم بنظرتون چرا برخلاف سری های قبل که اینبار اون اینجوری گفت

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم هرگز دیگه سوار ماشینش نمیشم 

چ معنی داره میگید کسی ندونه 

همکار بودید هم مسیرم بودید خیلی هم عالی ... رسوندت میخواد کسی بدونه یا ندونه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دیگه نرو عاقبت خوبی نداره

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
چرا خودتونو گول میزنید؟ اگه هیچی بینتون نیست، پس به کسی نگو به کسی نگو چیه؟ مگه تاکسی و اتوبوس و .. ...

واقعا هیچی نیست اون در واقع لطف داشت بهم منتظر تاکسی بودم چند بار کنار خیابون منو دید رسوند چرا اینقدر سریع قضاوت میکنین و جبهه میگیرین

من باشم هرگز دیگه سوار ماشینش نمیشم   چ معنی داره میگید کسی ندونه   همکا ...

آخه تو محیط کار همه فضولن 

آش نخورده و دهن سوخته 

وقتی هیچی نیست و فقط یه نفر از سر لطف داشتن همچین کاری می‌کنه خب اگه کسی از همکارای دیگه ببینه شاید فکر بد کنه منم بهمین خاطر گفتم یه وقت پیش همکارا نگین