2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم تا ۵۰ سال دیگه تاثیر نداره 

کرم برای کم شدن چروکه نه لیفتی ک عمل میشه ک 

یا بوتاکس یا کش لیفت

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اخه میترسم من😭 پوستم خوبه ولی وقتی لیفت میزنم چشام خیلی خوشگل میشه ، میخوام یه مدت کرم بزنم

کرم بعید میدونم تاثیر داشته باشه

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
قانع شدم 😎

🤭🤭ترکا ک خوشگلن 

تو هم مثه من فقط اسم ترک روت مونده و قیافت معمولیه😂😂

ولی من رفتم تو جمع خانواده همسرم تازه فهمیدم ترکا چرا خوشگلن😂😂😂

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
🤭🤭ترکا ک خوشگلن  تو هم مثه من فقط اسم ترک روت مونده و قیافت معمولیه😂😂 ولی من رفتم تو جمع ...

عه تو هم ترکی؟؟😍 چرا من برا ترکا انقد ذوق میکنم😐😂

والا من اعتماد به نفسم از همون بلوغ داغونه اما دوستام همیشه با حسرت از چشم و لبام تعریف میکنن😜

هیچ وقتم آرایش نمیکنم اما کش لیفت یار همیشگیمه😁

عه تو هم ترکی؟؟😍 چرا من برا ترکا انقد ذوق میکنم😐😂 والا من اعتماد به نفسم از همون بلوغ داغونه اما ...

والا من همه تعریف میکنن خانوادم میکوبن 

ولی مراسمی ک رفتیم همه تعریف کردن در حدی ک مادر شوهرم کیف میکرد 🤣🤣

اونا خیلی زشت بودن من معمولی ام

پروف خودتی؟ خانواده همسرت کجاییه مگه😂

نه خودم نیستم 

اونا اطراف تهرانن اصالتا