2777
2789
عنوان

جمعه مهمون ویژه دارم

109 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها جمعه دوست دختر برادرم 

که قراره ماه آینده بریم خاستگاری و نامزد رسمی بشن 

برای اولین بار دعوت کردم .

یه گردنبند طلا ظریف هم خریدم هدیه بدم مثلا بار اول میاد خونمون 

دیگه اینکه الان در حال تمیز کاری هستم ،  آشپزخونه سابیدم مونده سرویس ها رو بشورم ، بقیه خونه مرتبه دیگه در حد یه تی و جارو که جمعه صبح انجام میدم 

غذا هم میگو سوخاری ، پوره سیب زمینی، دورچین سبزیجات و چند برش استیک و سالاد  

پذیرایی هم که میوه و اجیل و شیرینی و انار دون شده میخوام بزارم 

کلا سه نفریم ، احتمالا  مهمونم استرس داره چون یجورایی داداشم منتظر تایید منه که دیگه صد در صد بریم 

هرچند تو این یک سال و نیم دو را دور شناختی که دارم خیلی دختر خوبیه و تاییده 😃

امیدوارم این روزهای قشنگ برای همتون باشه

حس خوبیه که میبینم داداشم که خیلی برام عزیزه داره سر و سامان میگیره اونم در کنار کسی که هم رو دوست دارند 😌❤️

ان شا الله خوشبختیشو ببینی🌹

دعا کن قسمت داداشای منم باشه این عشق و شادی و خوشبختی🌸

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا الله خوشبختیشو ببینی🌹 دعا کن قسمت داداشای منم باشه این عشق و شادی و خوشبختی🌸

انشالله 😍😍😍

حتما قسمت میشه بهترین براشون پیش بیاد 

میدونی وقتی طرفشون آدم خوبی باشه ذات خوبی داشته باشه 

آدم خیالش راحت میشه 

مبارکـ باشه عزیزم فقط یه سوال پوره سیب زمینی برا چی😐 چرا من فک میکنم برا بچه هاس

نه پوره سیب زمینی به عنوان کنار غذا برای استیک و سوخاری خیلی خوب میشه 

اصولا یا سس قارچ و خامه میزارن 

یا پوره سیب زمینی خیلی لطیف 

نه پوره سیب زمینی به عنوان کنار غذا برای استیک و سوخاری خیلی خوب میشه  اصولا یا سس قارچ و خامه ...

خیلیم خوب

یه چیزی به دانسته هام اضافه شد😁

کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر
انشالله 😍😍😍 حتما قسمت میشه بهترین براشون پیش بیاد  میدونی وقتی طرفشون آدم خوبی باشه ذات خو ...

ان شا الله ب دعای شما🌹

دقیقا

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.