2777
2789
عنوان

امشب همه خونه پدر شوهرم جمع شدن هیچکس به من یه زنگم نزدکه برم😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 93 پست
ما روز پدر یا مادر هیچ وقت منتظر نیستیم کسی زنگ بزنه بیاید هدیه رو برمیداریم و سر می‌زنیم اگه قصدشون ...

بله حرفتون کاملا درسته ولی اینا همیشه سفره میندازن و هماهنگ میکنن که همه باهم برن که گویا امسال منو فراموش کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من روز پدر دعوتم کنن نمیرم جاری عنترم 37سالشه منو دیدنی هی مد میده بابامو بغل کردم موهامو شون ...

وای الهی بمیرم واسه دلت میدونم چی میکشی خییییلی سخته چقدر باورنکردنی ینی چطور دلش میاد این کارو باهات بکنه چطوری روش میشه😔

من چی بگم ک‌ازسیزده سالگیم پدرم فوت شده همیشه با حسرت روز پدر میگذره ایشالله سایه همه پدر مادرا بالا ...

من از۵سالگی ندارمش وهرباریه جوری بخاطربی پناه بودن قلبم شکسته😔وقتی توسن ۱۷سالگی بهترین رشته ودانشگاه قبول شدم ولی بخاطربرادرنامردوناتنی نشدبرم😢وقتی بارهاوبارها همه بی پدربودنم روبه رخ کشیدن😔 وقتی که حتی بادادن پول وگرفتن داییم به عنوان وکیل بازم زنش طعنه وکنایه میزنه که به ماچه که تنهایین خودتون برین حقتونوبگیرین شوهرمن نبایدواسه شماغصه بخوره😭 وقتی باشوهرم به مشکل میخورم وبخاطردله مادرم نمیرم خونش وغصه هامومیریزم تودلم ، باخودم میگم اگه بابابودمیرفتم زیرسایه اش یه نفس عمیق ویه خواب راحت چقدخوب میشد🥺🥺

خخخخخ میخوای یه دعوا راه بنداز😬😬😬 درک میکنم الان یه جعبه کوچیک شیرینی میشه ۲۰۰ هزار تومن کادو که ...

خخخخ.

اینکه نریم هم پشتش کلی حرف و حدیثه خود بخود دعوا راه میفته

میخام از بکی قرض بگیرم برم یه چیزی بخرم بریم دیگه چاره ای نیس

من چی بگم ک‌ازسیزده سالگیم پدرم فوت شده همیشه با حسرت روز پدر میگذره ایشالله سایه همه پدر مادرا بالا ...

خدا رحمت کنه پدرتونو عزیزم سخته کاملا درکت میکنم پدر مثل یه کوه میمونه که میشه راحت بهش تکیه کنی خدا اون روزو نیاره که نباشه😔😔😔

خخخخ. اینکه نریم هم پشتش کلی حرف و حدیثه خود بخود دعوا راه میفته میخام از بکی قرض بگیرم برم یه چیز ...

بله گلم اگه اینطوره حتما برو حالا کادوی ارزونتر در حد وسع بگیرین مهم اون شیرینی و تبریک گفتنه

خانومی دعوتی نیست امشب دوست داشتی برو  نمی هوای هم‌ناراحتی نداره  خدا پدرت رو رح ...

نه گلم متوجه هستم که دعوتی نیس منظورم اینه که قبلا باهم هماهنگ میکردیم با خواهرای شوهرم اینا امسال چون با مادرشون سرسنگینم اصلا باهم هماهنگم‌نکردن وگرنه همیشه توقع تماس گرفتن ندارم

بهتره الان اماده شین یه سر برین 

و زود برگردین 

اینجوری مادرشوهرتم شرمنده میشه که شمارو نگفته 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
وای الهی بمیرم واسه دلت میدونم چی میکشی خییییلی سخته چقدر باورنکردنی ینی چطور دلش میاد این کارو باها ...

فداتم جانم خدا پدرتو بیامرزه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده