کاش بابای منم زنده بود امشب میرفتم پیشش و براش کادو میگرفتم واسش کیک سفارش میدادم و روز پدرو بهش تبریک میگفتم😞😞😞 سر یه موضوعی با مادر شوهرم سرسنگینم امشب همه بچهاش خونشون جمن هیچکس به من یه زنگم نزد که منم برم خیلی دلم شکسته خیلی تنهام الهی سایه هیچ پدری از سر خانوادش کم نشه🙏😞😞😞
من چی بگم کازسیزده سالگیم پدرم فوت شده همیشه با حسرت روز پدر میگذره ایشالله سایه همه پدر مادرا بالا ...
من از۵سالگی ندارمش وهرباریه جوری بخاطربی پناه بودن قلبم شکسته😔وقتی توسن ۱۷سالگی بهترین رشته ودانشگاه قبول شدم ولی بخاطربرادرنامردوناتنی نشدبرم😢وقتی بارهاوبارها همه بی پدربودنم روبه رخ کشیدن😔 وقتی که حتی بادادن پول وگرفتن داییم به عنوان وکیل بازم زنش طعنه وکنایه میزنه که به ماچه که تنهایین خودتون برین حقتونوبگیرین شوهرمن نبایدواسه شماغصه بخوره😭 وقتی باشوهرم به مشکل میخورم وبخاطردله مادرم نمیرم خونش وغصه هامومیریزم تودلم ، باخودم میگم اگه بابابودمیرفتم زیرسایه اش یه نفس عمیق ویه خواب راحت چقدخوب میشد🥺🥺
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده