2777
2789
عنوان

امشب همه خونه پدر شوهرم جمع شدن هیچکس به من یه زنگم نزدکه برم😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 93 پست
نه میدونه که حق بامنه گفتم برو اگه دوس داری گف تو نباشی نمیرم

خب شوهر به این خوبی داری دیگه غضه ی چیو میخوری 

ی کیک کوچولو بگیر برا شوهرت با هم دیگه خوش بگذرونید 

روح پدرتونم شاد 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکنه عزیزم الهی سایه پدر خود ادم از سر ادم کم نشه

خدا پدرتونو رحمت کنه عزیزم🖤

واقعا خیلی سخته من وقتی فک کنم یا کلا تصور کنم که بابام نباشه آتیش میگیرم حس میکنم تنها ترین ادم روی کره زمینم حس میکنم پشتم خالیه خیلییییی ترس نداشتنشو دارم هنیشه میگم کاش اول من بمیرم

عزیزم درکت میکنم ما مشکلی با هم نداریم همیشه خانوادگی میرن بیرون پارک کوه اینا و امامزاده اصلا به ما نمیگن منم دلم خیلیئ میشکنه دوس دارم ازشون دور بشم چون اصلا براشون مهم نیس بود و نبود منو بچه هام

برا خودت خوش باش الان ی کیک بخر کوچیک و ساده برا شوهرت اوقاتت رو خوش کن مهم نباشن اونا برات

خب شوهر به این خوبی داری دیگه غضه ی چیو میخوری  ی کیک کوچولو بگیر برا شوهرت با هم دیگه خوش بگذ ...

بله همسرم مرد خوبیه اخه خانوادشم خیلی خوبن دوسشون دارم فقط یه ذره سرسنگین شدم توقع داشتم منم خبر میکردن🥺

منم با قبر بابام ۴۰۰کیلومتر فاصله دارم امسال بابام نیست ،خونه پدرشوهرمم شهر دیگه اس ،یه مقدار سر سنگینیم .بچه هام نمیان بریم میگن مادربزرگ فرق میزاره که راست میگن .د ضمن باباشونم نیست که ببرمون ی

من چی بگم ک‌ازسیزده سالگیم پدرم فوت شده همیشه با حسرت روز پدر میگذره ایشالله سایه همه پدر مادرا بالا سر بچه هاشون باشه خوشبحال اونایی که باباهاشون هستن و‌میان خونشون همیشه هوای دختراشونو دارن پدر نداشتن یعنی دیگه تو این دنیا هیچ پشت و پناهی ندااری وقتی تو زندگیم یجاهایی ب مشکل میخورم نمیدونم ب کی روکنم هعیییییی دنیا 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ببین قشنگم مناسبت امشب دعوتی نیست که شاید اونام گفتن اگر زنگ بزنیم فکر میکنه برای کادو میگیم ... قشنگ پاشو یه کیکی کادویی چیزی تهیه کنید خودتون برید باب آشتی هم میشه .خدا پدرتونو هم بیامرزه

خدایم برایم کافیست💗

خدا پدرتونو رحمت کنه🖤🖤

دوما به درک سیاه که دعوت نکردن

خودتون با همسرت و بچه هات بشینین دورهمی بگیرید

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)

خانومی دعوتی نیست امشب دوست داشتی برو  نمی هوای هم‌ناراحتی نداره 

خدا پدرت رو رحمت کنه  ناراحت نشو اینجور مواقع  توقع نداشته باش یه عده حواسشون نیست فقط تو ناراحت میشی