2777
2789

سلام دوستای عزیز من دیگه دارم آرزوی مرگ میکنم میگرن داشتم باردار هستم صدبرابر شده سردردم تو رو خدا راهنمایی کنید

بد شانسی من تو بارداری کامل میگرنم درمان شد تا شیردهی‌م سراغم نیومد الان باز شروع شده کم کم 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه سه تمام کردم،هر روز استامینوفن میخوردی؟

گاهی دو تا 

پس الان برو با اجازه دکتر زنانت پیش دکتر مغز و اعصابت دارو بده 

دکتر من می‌گفت خود سردرد های شدید که میگیری هم خطر دارن برای همین دارو بخوری حتی با عوارضی که داره بهتره 

باد کش چن بار کردی؟هر بار که میکردی تا چند روز خوب بودی؟

تمام بارداریم تا ۸ ماه میگرن هرروز داشتم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
گاهی دو تا  پس الان برو با اجازه دکتر زنانت پیش دکتر مغز و اعصابت دارو بده  دکتر من می‌گ ...

من چند بار خوردم و چون هییییچ اثری نداشت ادامه ندادم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
باد کش چن بار کردی؟هر بار که میکردی تا چند روز خوب بودی؟

هر بار که درد میگرفت یه بیست و پنج روز یک ماه حتی ۴۵ روز خوب میشدم. بلدی گلم؟ فقط پس گردن و اطرافش 

سلامتی و خوشبختی دخترم
چی می‌خوردین  من یک ماه هرشب می‌خوردم اگر درست یادم باشه بیزوپرولول بود عالی نبودا ولی کمتر ش ...

گفت فقط استا مجازی

و هنوزم دارن میگرن و در حد کشنده

مشخص شد توی بارداری فشار مغز داشتم از عوارض بارداری

اما رفع شده الان و میگرن شده

گفت فقط استا مجازی  و هنوزم دارن میگرن و در حد کشنده مشخص شد توی بارداری فشار مغز داشتم از عو ...

استامینوفن که مسکنه فقط 🤔 منم موقع درد اینو می‌خوردم 

اونو برای پروفیلاکسی و کم شدن سردردها می‌خوردم 

کلا قبل بارداری هم می‌خوردم دارو پروفیلاکسی 

استامینوفن که مسکنه فقط 🤔 منم موقع درد اینو می‌خوردم  اونو برای پروفیلاکسی و کم شدن سردردها م ...

اره گفت تو بارداری فقط استا

من الان موقع حمله ۱ شیاف دیکلو ۱۰۰

همزمان ۲تا اکسار