امروز زنگ زده به مامانم گفته اگه اجازه بدین خواستگاری تشریف بیاریم من از اول آرزوم بود دخترت بشه عروسم😒 من از تموم گندکاریای پسرش خبر دارم هرروز با یکیه متنفرم ازششششش😒 همیشه ام مسته و مشروب میخوره، خجالت نمیکشن میان خواستگاری برا پسری که حتی یه ماشینم زیر پاش نیس??
بعدشم من از ازدواجِ فامیلی بیزارممم
از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعدشم پسرش آدم درستی نیس تو محل بع یه آدم لاشی دخترباز میشناسنش
از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
ردش کن بابا از این آدم واس آدم شوهر که هیچیییییی یه پسرخاله معمولیم در نمیاد معلومه الافه
یه صلوات نمیرسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴 کاش هَنوزم مثل بَچگیآمون تَنهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊احتیاج دارم. . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو. .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم. . !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید