2777
2789
عنوان

کادو روز پدرشوهر

518 بازدید | 43 پست

سلام خانوما ، من تازه عروسم راهنماییم کنید لطفا

روز پدر و روز مادر واسه پدرشوهر مادرشوهر تون معمولا چه هدیه ای میگیرین؟ خودتون میگیرین یا همسرتون؟ 

شوهر من امسال واسه روز مادر چند روز قبلش پول ریخت به حساب خواهرش که خواهرش بده به مادرش ،ماهم روز مادر گل و شیرینی گرفتیم رفتیم خونه مادرشوهرم 

واسه روز پدر هم خودش چند روز پیش با باباش رفتن بیرون براش هدیه گرفت و رفتن رستوران گشت و گذار 

بعد حالا میگه گل و شیرینی بگیرم امشب بریم خونشون 

بهش میگم دوست دارم کادوها رو باهم ببریم بهشون بدیم 

احساس میکنم منو هیچی حساب نمیکنه، میگه نمی‌خواد تو همه چی اختیار داری کنی 

به نظرتون چیکار کنم؟  

رفتار شوهرت درست نیست. خودش باعث بی احترامی میشه

شما نمیخواد از جیب کادو بخری

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا ینی چی 

اگر میخواست پول بده به مادرش  ، باید میریخت برا شما و شما همراه گل و شیرینی میبردی 

برای پدرش هم همینطور 

من بودم شب نمیرفتم خونه پدرش 

میگفتم خودت بگیر و برو 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

کار شوهرت درست نیس اصلا باید با هم برید خرید واسشون یا باهم ک رفتید خونشون پول ببرید بدید،ما این کار می‌کنیم کادو یا پول و طرف مادرشوهرم اینارو من میدم طرف مامان من شوهرم میده بهشون

ی تازه مامان💗

نمیدونم لابد خواهرش اختیار ر جیبشو داره ولی زنش نداره

ایندفه همراهیش نکن بگو کیک و گل هم خودت ببر حالا که من هیچکاره ام

تا یاد بگیره همه چیو با تو هماهنگ کنه نه خواهرش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چه شوهر نفهمی داری.  خودتو کلا بکش کنار اینا لیاقت احترام ندارنـ شبم من بودن نمیرفتم میگفتم به من مربوط نیست اختیاردارتم خواهرته نه من. دیگه احترام نمیذاشتم میگفتم دلیلی نداره تو همه جی اختیارداری کنم

این با این اخلاق گندش چرا زن گرفته آخه

منم گفتم امشب نمیام ، دعوامون شد

واقعا نرو.  برا آبرو داری تو خوبی باید بری برا خرید و کادو دادن اخ و تخ هستی؟ 

چی تربیت میکنن خانوادا ها واقعا؟ بعد میندازن تو جامعه یکی دیگهرو بدبخت میکنن با بیشعوریاشون

چه شوهر نفهمی داری.  خودتو کلا بکش کنار اینا لیاقت احترام ندارنـ شبم من بودن نمیرفتم میگفتم به ...

از اونور میگه خونه مامانم میری تو آشپزی و ظرف شستن کمک کن از اینور میگه اختیاردار نیستی، فقط اختیار حمالیشونو بهم میده