2777
2789
عنوان

درد ودل

85 بازدید | 13 پست

سلام شوهرم یک سال پیش گواهینامه گرفته و دنبال ماشین بود تا طرج مادران ثبت نام کردیم دیروز ماشینو تحویل گرفتیم. برای تحویل ماشین از باباش خواست بیاد که ماشین و بیاره و باباش باهاش یه خورده تمرین کنه.  از روزی که ماشینو تحویل گرفتیم کلا عوض شده قبلا به من بی توجهی میکرد الان بیشتر شده. دیروز بابای شوهرم زنگ زده به مادرشوهرم که میرم باهاش تمرین میکنم مادرشوهرمم بهش میگه زنشم میبرین پدرشوهرم بهش گفت زنش کجا بیاد زنش سرایدار خونه هست باید مواظب خونه باشه تو رییسی باید همه جا با ما باشی. شوهر عنترم هم نشسته به جای اینکه طرف منو بگیره شروع کرد به خندیدن. امروزم به باباش میگه بریم باهم روکش صندلی انتخاب کنیم. اصلا انگار من وجود ندارم. کسی رو هم ندارم باهاش درد و دل کنم

چقد بعضی از مردا بی لیاقتن 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

در صورتی که باباش ماشین خریده بود با دختراش رفت روکش انتخاب کرد اصلا به من اهمیت نداد. اصلا اجازه نمیده من سوییچو دست بزنم دیروز به پدرشوهرم میگم یه لحظه سوییچو بده به من میگه میخوای چیکار اصلا نداد داد به پسرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا منتظر میشینید یه عنترخان حقتون و بگیره اون لحظه ای که باید جواب بدید بدید زبونتون و قور ...

مشکل من اینه اصلا نمیتونم از حقم دفاع کنم. کاری کرده من اصلا اعتماد به نفس ندارم

من بودم  اون ماشینو اتیش میزدم  حالش بیاد سر جاش  خاک دوعالم تو سرش  مردی که ...

دیروز به من میگه پول ماشینو من دادم پس الکی فاز اینو برندار که ماشین واسه توئه

مشکل من اینه اصلا نمیتونم از حقم دفاع کنم. کاری کرده من اصلا اعتماد به نفس ندارم

دارم اینارو بهت میگم چون با خودمم همینکارو کردن.

تو اعتماد به نفست و از خودت بگیر نه از تایید دیگران

ابن بار کسی بهت بی احترامی کرد کولاک کن جوری که دیگه جرات نکنن بهت تیکه بندازن

من حتی پی جدایی رم به تنم مالیدم ولی گفتم دیگه جواب میدم به جهنم

خودم مهم‌ترم