2777
2789

بله همسر من

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خودم 

البته فقط تجربه جدایی روح از بدن داشتم

وارد معنویاتش نشدم 

۷ ۸ ساله بودم داشتم تو استخر عمیق ویلا غرق میشدم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

خب کم اتفاق میوفته اینحوری نیس ک ما بدونیم

چون خیلیاهم نمیگن

توهمون برنامه هم دقت کنی همه چیو نمیگفتن یا بزور میومدن جلو دوربین اونم‌فقط برای‌پند و اندرز

عادیم نیست ک واسه دور و بریا اتفاق افتاده باشه

والا حق داری منی که اینننننن همه مذهبی بودم و نماز شب میخوندم به همه چی شک میکنم از بس ادم کثافت ک ...

کلا ربطی به این قضیه نداره از ریشه اعتقاد ندارم

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
خب کم اتفاق میوفته اینحوری نیس ک ما بدونیم چون خیلیاهم نمیگن توهمون برنامه هم دقت کنی همه چیو نمیگ ...

ولی وقتی آدم یادشه حتما خدا خواسته که یادش بمونه و بگن اما اره واقعا خیلیا هم نمیگن

چه جالب یعنی خودآگاه این کار رو کردین با تمرین و غیره یا نه

نه عزیزم خواب‌ بودم بعد یهو یه درد خیلی شدید تو کل بدنم پیچید و بعد یهو روحم جدا شد ،بالای تختم قرار گرفتم و قشنگ وقایع اطراف رو می‌دیدم ،جالب بود هم دیگه دردی نبود هم اینکه حس فوق العاده خوبی بود،بعد دوباره به سرعت رفتم تو جسمم و از خواب پریدم 

بختک نبود چون تجربه بختک رو داشتم و میدونم چه مدلیه

😮😮 دوست دارین باز هم تجربه کنید ؟ میگم یعنی خوب بود حسش؟

حس خاصی نداشتم

یه نگاه بودم 

مگه الان نسبت به نگاه کردن حس خاصی دارین ؟

انگاری مثلا یه اساب بازی بندازی تو اب نگاهش کنی

منم داشتم یه موجودی که تو استخر غرق میشه میدیدم

که خودم بودم از قضا😄

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
جدی !اگه دوست دارین تعریف کنین چی شده اگه هم دوست ندارین اشکال نداره باز دستتون دردنکنه تاپیکم جواب ...

فقط من از این موضوع خبر دارم

نه متاسفانه نه من حال تایپ دارم نه در حوصله شما جا میشه.

اینجام که بعضیا کلا قبول ندارن این چیزا رو به مسخره و فلان میگیرن

فقط بدون که هست 😊

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.