2777
2789
عنوان

گروه مادران دارای نوزاد آلرژیک

144 بازدید | 6 پست

سلام خانوما گروه واتس اپ و یا تلگرام دارین ک مامانای دارای نوزاد حساس به پروتئین گاوی و... عضو باشن، اگه دارین لطف کنید لینکش رو ب منم بدین، بچم دوماهشه حساسیت داره میخام از تجربیات دیگران هم استفاده کنم، ممنووننن

سلام شملتومدفوعش رگه خونیم دیری چقدربعدقط شد؟؟

سلام بله، دفع بلغمی داره از یک ماهگی تا الان ک شش ماهشه، همراه خون، البته رژیم گرفتم و هنوزم رژیمم ادامه داره واگه مواد آلرژی زا بخورم بازم خون میاد تو پوشکش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بله، دفع بلغمی داره از یک ماهگی تا الان ک شش ماهشه، همراه خون، البته رژیم گرفتم و هنوزم رژیمم ا ...

میشه بگیدرژیمتون چجوریه اخه خیلی سخت من حس میکنم شیرم داره کم وبیخاصیت میشه 

چه مدت بعدازرژیمتون دیگه خون ندیدید؟

میشه بگیدرژیمتون چجوریه اخه خیلی سخت من حس میکنم شیرم داره کم وبیخاصیت میشه  چه مدت بعدازرژیمت ...

من رژیمم یه ماه اول مرغ و برنج وهویچ و سیب زمینی و نون لواش بود فقط، داخل مرغ رب و پیاز و زردچوبه اصلا نمیزدم، بعدش ک بزرگتر شد پیاز و زردچوبه رو استفاده کردم، آره منم شیرم کم شده بود و آبکی دیگه مقاومت کردم، بعد یه ماه هم گوشت گوسفند و دل و جگر و سیرابی پاچه گوسفند اینا رو دونه دونه اضافه میکردم، هر کدوم یه هفته فاصله مینداختم، دیگه بعد تو مغزیجات بادام بشدت حساسیت داد براش، پسته و فندوق اوکی بود، تو میوه ها اوایل ب موز حساسیت داد بزرگتر شد اوکی شد، میوه سیب به موز گلابی نارگیل خوب بودن، کشمش و شیره انگور بعدا میتونی اضافه کنی

فقط با رعایت کردن خون نیست، ولی یه کوچولو آلرژن میخورم خون هست هنوز، ولی در کل ب 6 ماه میرسن یواش یواش بهتر میشن، ن اینکه خون دفع نکنه، خیلی کم دفع میکنن، ک اونم دکتر گفت مهم نیست و بدنش باید مبارزه کنه تا سازگار بشه، فقط مواد غذایی و هر چی میخوری رو یکی یکی اضافه کن، م اگه واکنش داد بدونی از کدومه

بعد گوشت ماکیان کلا خوبه مثل شتر مرغ، بلدرچین بوقلمون خروس اینا مشکلی نداره

درسته غذای تکراری باید بخوری هر وعده ولی همونو زیاد باید بخوری

بعد میتونی آب هویچ بخوری

برنجتو زیاد کن، دمپختک ماش و عدس اینا شیرو زیاد میکنه

آبگوشت مال من ب گندم هم حساسیت داره حلیم و ماکارونی هم نمیتونم بخورم وگرنه اینا شیرو زیاد میکنن و مقوی

من رژیمم یه ماه اول مرغ و برنج وهویچ و سیب زمینی و نون لواش بود فقط، داخل مرغ رب و پیاز و زردچوبه اص ...

ازکجافهمیدین به گندم منم الان حس میکنم شایدحساسیتش به گندم چون همه چی حذف کردم بازم خون هست