2777
2789
عنوان

دیدن خواب نرسیدن به کلاس و امتحان

284 بازدید | 10 پست

بچها من سالهاس نزدیک ده ساله فارغ التحصیل شدم ولی هر از چند گاهی خواب میبینم از کلاس و امتحان جاموندم وقتی میرسم خیلی دیره انقد حرص میخورم تو خواب که حد نداره صب که پا میشم انگار همه اونا اتفاق افتاده

این خوابا ینی چی؟ چرا انقد این مدل خوابا رو میبینم

این خوابا مال استریه.منم دارم.حال روحیم بد باشه سه مدل خواب میبینم.یکیش شوهرم خیانت کرده.یکیش دندونام درد میکنه میریزه و این چیزا.سومیش اینکه امتحان دارم و نخوندم یا نرسیدم.همیشه هم شبکه دارم با یوسفی.خدا ازت نگذره یوسفی😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووه من انقدر از این خوابا میبینم ..تازه من امتحان دارم تو مدرسه دانشگاهم نه ..خیلی بده تو خواب ..از این گذشته بیشتر خوابام انگار یه جایی گیر کردم نمیتونم خلاص شم یا توی کوچه تاریک یا راه و گم کردم اصلا خوابام عجیبه ..چندین ساله همینم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

منم همین طورم استرس امتحان دارم و هی توی خواب امتحان می دم چند ساله نمی دونم کی فارق التحصیل می شم  

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
اووه من انقدر از این خوابا میبینم ..تازه من امتحان دارم تو مدرسه دانشگاهم نه ..خیلی بده تو خواب ..از ...

نمیدونی دلیلش چیه؟ فک کنم ناخواگاهمون فک میکنه از یه چیزی نمیشه فرار کرد و هر راهی میره به نتیجه نمیرسه

نمیدونی دلیلش چیه؟ فک کنم ناخواگاهمون فک میکنه از یه چیزی نمیشه فرار کرد و هر راهی میره به نتیجه نمی ...

نه والا پیگیرش نشدم هنوز ولی سرفرصت باید یه مشاوری جیزی برم ..خیلی اذیتم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود