2789

سلام تفسیر آزمایش اسپرم مورفولوژی (شکل)۳٪گریدaصفر درصد گرید Bده درصد گرید cده درصد گروه Dهشتاد درصد واریکوسل هم ندارع هرکی سر در میاره بگه مشکلش چیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یادم نیس ولی تعدادش خوب بود دکتر خیلی ناامید شد معاینه اش کرد گفت واریکوسل هم ندارع گفت بعد از شش ما ...

چندسالتونه؟اصلا استرس و نگرانی نداشته باشین که تاثیر زیادی رو باروری داره توی این شش ماه کاملا بیخیال باشید و داروهاتونو بخورین 

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

چندسالتونه؟اصلا استرس و نگرانی نداشته باشین که تاثیر زیادی رو باروری داره توی این شش ماه کاملا بیخیا ...

برای من دارو ننوشت من دکترم گفت مشکلی ندارم فقط برای اینکه ببینه لوله فالوپم بسته نیس عکس رنگی بدم که وقتی متوجه ضعیفی شوهرم شدم عکس رنگی ندادم ترسیدم من فدات ۲۶سالمه شوهرم هم۳۳پنج ساله ازدواج کردیم واسه شوهرم پودر اینا نوشته منم نمیخام کاشت این lvfاینا

برای من دارو ننوشت من دکترم گفت مشکلی ندارم فقط برای اینکه ببینه لوله فالوپم بسته نیس عکس رنگی بدم ک ...

سنتتون خوبه ..این مدت که همسرت دارو میخوره خودتو به کاریا ورزش سرگرم کن بهتر نتیجه میگیری 

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

برای من دارو ننوشت من دکترم گفت مشکلی ندارم فقط برای اینکه ببینه لوله فالوپم بسته نیس عکس رنگی بدم ک ...

عزیزم کدوم شهرین می‌خوام دکتر معرفی کنم بهتون یه چند شهر میشناسم آخه 

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭