2777
2789
عنوان

سونوگرافی بارداری

303 بازدید | 17 پست

سلام مامانای عزیز

من ۱۸ هفته برای آنومالی سونو رفتم تا الان ۲۳ هفتم دکتر برام سونو ننوشت،طبیعیه؟

نوبت بعدیم ۱۶ بهمنه برای ویزیت

شما هرچند وقت سونو میرین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم ، اگر لازم باشه دکتر می‌نویسه 

من چون مشکلاتی داشتم در بارداری زیاد سونو می‌نوشت برام در یک بارداری طبیعی و بی مشکل سونو زیاد نمیری 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

نه دیگه دفعه بعد 32 هفته باید بری

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
خوشبحالت قبل عید نی نیت بدنیامیاد☺️

مرسی نمیدونی تا حالا چقد سخت گذشته تا 8 ماه داره میشه😂

از خرداد....... 

یه هفته قبل از عید میشه

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
مرسی نمیدونی تا حالا چقد سخت گذشته تا 8 ماه داره میشه😂 از خرداد.......  یه هفته قبل از عید م ...

اره میدونم عزیزم سخته دوران بارداری.

انشاالله نی نی تو سالم بغل بگیری گلم😍

زایمانت طبیعیه یاسز؟

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

سلام عزیزم ببخش ناراحتت میکنم ..ولی خودم چون این مشکل برام پیش اومده میخوام بپرسم ازت

شما قبلا سقط کردی؟؟؟ چند هفته؟؟؟ بعد چند روز رابطه داشتین؟؟ و بعد چند ماه اقدام کردین؟؟؟🥺من سه روزه این اتفاق افتاده برام

سلام عزیزم ببخش ناراحتت میکنم ..ولی خودم چون این مشکل برام پیش اومده میخوام بپرسم ازت شما قبلا سقط ...

سلام عزیزم،خیلی متاسفم

دوماه و نیمم بود سقط شد،بعد از سه تا پریودی اقدام کردم دوباره ،بعد از نه ماه خداروشکر باردار شدم البته با قرص و آمپول،

خیلی مراقب خودت باش،آنتی بیوتیک سر ساعت مصرف کن عفونت نکنی،شکم و کمرتو بپیچ،هر روز عسل بخور

این روزای تلخ هم میگذره ،خدا خیلی بزرگه

اره میدونم عزیزم سخته دوران بارداری. انشاالله نی نی تو سالم بغل بگیری گلم😍 زایمانت طبیعیه یاسز؟

ممنون. همچنین🥰

طبیعی😬