2777
2789

و از این ب بعد چطوری باش رفتار کنم 

خونه ما و جاریم یک ساعت فاصله داره و اونا طبقه پایین پدر شوهرم زندگی میکنن

ماهر هفته میریم و اونام میان بالا و جاریم ب کمک  مادر و خواهر شوهرم از ماپذیرای میکنن و هرجام بگیم بامون میان و... 

منم خواستم جبران کنم و چند وقت پیش ب جاریم گفتم شمام بیان گفت باشه

و هفته پیش گفت اینشالا ب زودی میایم خونتون بچه هاشم گفتن میایم منم گفتم خوش اومدین کی میاین خودمون بیایم دنبالتون (ماشین خودشون شریکی و همیشه در اختیارشون نیست) 

گفت سه شنبه عصر منم گفتم باشه میایم دنبالتون و باهم تا جمعه خوش میگذره ونیم و میریم گردش و... 

جاریمم گفت باشه 

وقتی اومدیم خونه ب شوهرم گفتم اونم گفت باشه و سه شنبه زنگ زدم شوهرش و گفتم خودتون و آماده کنید میایم دنبالتون گفت اخه قراره بریم عیادت خواهر زنم گفتم باشه بیاین شب از اینجا میریم، بعدش گفت اخه میریم خونه عمومم عموم دست‌ش شکسته گفتم باشه اونجام فردا میریم و گوشی و بده ثریا (خانمش) گوشی و داد و گفتم خودتونو آماده کنید عصر میایم دنبالتون گفت باشه ممنون 

رفتیم و اوردمیشون

شام و خوردیم و بعد شام شوهرم باشگاه داشت ما رو رسوند خونه خواهر ثریا و خودش رفت باشگا

از اونجا ک خاستین بیایم شوهرم گفت تا سر خیابون بیاین میام اونجا دنبالتون و رفتیم اول خیابان ی فروشگاه داشت من رفتم مقداری وسایل خوراکی برای خونه بگیرم (گوجه و سس و ماست و پنیر و مربا و...) ک برادر شوهرم م دنبالم اومد وسائل و گرفتم و حساب کردم و اومدیم و چند ثانیه بعد شوهرمم اومد و رفتیم خونه

خونه بحث این شد فردا کجا بریم برادر شوهرم گفت ما میریم منم گفتم ن بابا نمیزارم تا جمعه برین و... 

ادامه شم الان میزارم تایپ شده س

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرداش رفتیم پاساژ و بازار و... وقتی خواستیم برگردیم برادر شوهرم گفت مارو ببر ترمینال میریم منم گفتم ن بابا نرین خوش میگذره بمون و... تو هم دوست داری بری اشکال نداره ولی ثريا و بچه ها تا جمعه نمیان

شبش رفتیم خونه عموش و بعد اومدن باز گفت فردا میریم منم گفتم من دوست دارم بمونین ولی ب هر حال اختیار با خودتونه

قبل خواب بچش گفت فردا کجا بریم باباش گفت میریم خونمون منم گفتم تو میری خونه اشکال نداره ولی اونا تا جمعه نمیان

فردا ک بیدار شدیم منتظر بودم بگه ب خانمش بلند شو بچه ها رو اماده کن بریم (سه بچه دارن نه هفت و چهار سال) ولی هیچی نگفت 

منم گفتم وسایل آماده کنم بریم باغ گفت ن ما میریم و نمیرفتم و ب خانمشم نمیگفت بلند شو بریم

منم عصبانی شدم گفتم تو همش میگی میریم و نمیری یا نگو یا برو خیلی رو عصاب و بد سفر و بی فرهنگی واقعا نمیدونستم اینجوری هستی وگرنه غلط میکردم می آ. وردمتون روزای مارم خراب کردی  و... تو برو 

گفت اخه بازن و بچه م میرم گفتم ن ولا اصلا نمیخای بری فقط الکی ادا درمیاری 

حتی گفتم اگه میری ب شوهرم بگم بیاد ببرت گفت ن خودم میگم

و نرفت

بعدش شوهرم اومد ب شوخی گفتم با برادرت دعوام شد، جاریمم گفت اره بیرونشم کرد

و جالب اینجاست نرفت تا جمعه

حالا از اونروز من حرص میخورم و با وجود اینکه برادر شوهرم و خیلی دوست داشتم از چشم افتاد 

بنظرتون چکارکنم بیخیال شم و منبعد چطوری باش رفتار کنم 

واقعا این حرفارو بهش زدی و هیچی نگف؟ خیلی ادم خوبیه والا هرکی بود یچی میگف بنظرم چیزی نشده که زیادی بزرگش کردی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

فرداش رفتیم پاساژ و بازار و... وقتی خواستیم برگردیم برادر شوهرم گفت مارو ببر ترمینال میریم منم گفتم ...

خیلی پیله ای و خیلی رک حرف میزنی چرا اصرار می‌کنی خب میگه میخواد بره هیچی نگو و ببین چیکار میکنه

فرداش رفتیم پاساژ و بازار و... وقتی خواستیم برگردیم برادر شوهرم گفت مارو ببر ترمینال میریم منم گفتم ...

فاتحه خوندی به هیکل یارو بعدالان ناراحتی_دوشخصیتی،اسی؟نه به اونهمه اصرار بی مورد نه به اینهمه توهین چرانمیری🤨