ممدپسری_درقلبم مدیر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 عنوان یکی الان تاپیک زد به مناسبت روز پدر برید تو این سایت پول میده | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 37 پست اقا من رفتم یعنی کلاهبرداری بود چطور خر شدم حالا نمیشه حذف کرد چیکار کنم کارتم خالیه ولی شماره ملی دادم شماره کارت شماره مبایل 🫣🫣 ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹 1402/11/04 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 یعنی ده سال بیشتر هست فتا داد میزنه گول نخورین ،نی نی یار این جا داد میزنه باز هم... و من به اسونی گول خوردم ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹
تعلیقی۷۵ عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 6476 کلاهبرداریه بعد میگی میخوام شبببب بگیرم 🤭🤭🤭🤭🤭 ن اونو که پشیمون شدم برگشتم روز مردو میگم میخوا بگیرم جشنشو امشبه یا فرداشب
حساام عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4733 والا جلو دستم بود خفش میکردم آخه پری شب ۸میلیون از حساب دامادمون کشیدن بیرون 😮💨 ... وااااااااای😬😬پیگیریش نکردینخدا ازشون نگذره به روزسیاه بشینن
ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 چه بی عقلی شماره کارت ملی برایچی دادی نمیدونم اصلا تازه کلی طول کشید ولی من بازم چش سفید سه ساعت نشستم تا ثبت نام کردم 🥲 ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹
ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 من رفتم فقط شماره مبایل دادم برگشتم من میخوام امشب بگیرم امشبه؟ چی بگیری این خو انگار دروغی بود ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹
تی_تی_ عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 6704 وااااااااای😬😬 پیگیریش نکردین خدا ازشون نگذره به روزسیاه بشینن نه دیگه کاری نمیکنن ....😪حالا خودشم زرنگ بود گول خورد پیامک سهام عدالت اومده بود لینک کلیک زد اطلاعات داد بعدم ..... خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍
تعلیقی۷۵ عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 6476 چی بگیری این خو انگار دروغی بود اونو میدونم نرفتم دنبالش پشیمون شدمروز مرد رو گفتم نمیدونم امشبه حسابه یا فرداشب
ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 چون پول مفت بوده😂😂اعتماد نکن ای خاک دوعالم تو فرق سرم نمیدونم چ کاری بود اخه اگ شوهرم گوشی برداشته بود من این گندو نمیزدم ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹
تی_تی_ عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 6704 نمیدونم اصلا تازه کلی طول کشید ولی من بازم چش سفید سه ساعت نشستم تا ثبت نام کردم 🥲 😑😑😑🤦🏼♀️ خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍
ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 والا جلو دستم بود خفش میکردم آخه پری شب ۸میلیون از حساب دامادمون کشیدن بیرون 😮💨 ... کی همین که الان تاپیک زده پول از حساب دامادتون برداشته🫨🫨🫨 ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹
تعلیقی۷۵ عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 6476 ای خاک دوعالم تو فرق سرم نمیدونم چ کاری بود اخه اگ شوهرم گوشی برداشته بود من این گندو نمیزدم فعلا توی اون کارتت پول نریز
ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 فعلا توی اون کارتت پول نریز برم پیش پلیس میتونه اطلاعاتم پاک کنه یعنی 🥲 ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹
حساام عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4733 نه دیگه کاری نمیکنن ....😪 حالا خودشم زرنگ بود گول خورد پیامک سهام عدالت اومده بود لینک کلیک زد ... وااای بنده خدااین همه زحمت بکشی پول دربیاریبعدیه شبه همه پولتوتوکارتت بکشن🤦♀️🤦♀️
تعلیقی۷۵ عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 6476 برم پیش پلیس میتونه اطلاعاتم پاک کنه یعنی 🥲 نمیدونم دقیق ولی شاید بدنباشه بهشون گزارش بدی
تی_تی_ عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 6704 کی همین که الان تاپیک زده پول از حساب دامادتون برداشته🫨🫨🫨 نه یه لینک بود فرستاده بودن برای سهام عدالت از این حرفا خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍