2777
2789
عنوان

سال 1401براتون بهتر بود یا1402😔😞

88 بازدید | 18 پست

من خودم 1401بهترین سال عمرم بود 1402بدتریییین هیچ وقت انقد بد نبودم 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

این دو سال به اندازه همه عمرم دویدم تا این جا از سال ۱۴۰۲ یک روز هم تا ساعت ۹صبح نخوابیدم، از ۷صبح دویدم ولی میتونم بگم امسال خیلی از نهال هایی که تا این لحظه از زندگیم کاشتم به بار نشسته به لطف خدا

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ اجتماعی و جامعه هیچکدوم ولی شخصی ۱۴۰۲ عالی و پربرکت بود از همون عیدش تا الان ایشالا به خیر و خوشی تمام شه و پرقدرت و با حال عالی سال ۱۴۰۳ شروع کنیم 🤩

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

بنظرم هیچکدومش😅از وقتی بدنیا اومدم تا وقتی کلاس شیشم بودم خوب بود سالاش دیگ بعدش واسم بد شد🥲

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲

۱۴۰۱ .ازدواج کردن  خونه خریدیم رفتیم سر زندگی  

۱۴۰۲ باردار شدم سقط شد .از کار اومدم بیرون ‌....سقف خونه نم برداشت .لوله دسشویی ترکید ...هرچی بود سرم اومد ....الانم تهشه دارم میمیرم از غصه ک باردار نشدم هنو

۴۰۱ بهتر ۴۰۲ بود  الهی زودتر تموم بشه این سال نکبت!

این سال برامنم خیلی نکبت خیلیییییی نکبت ترین سال عمرم هیچ وقت به اندازه این سال ناراحت نبودم وگریه نکردم 

روز عید ۱۴۰۱ شوهرمو از کار اخراج کردن  دوماه بعد شوهرم پاش شکست خلاصه ۸ ماه بیکار بود برج ۸ بردنش دوباره سر کار خدا راشکر سال ۱۴۰۲ عالی بود کمبودهای خونمون رو درست کردیم الاهی شکرت

این سال برامنم خیلی نکبت خیلیییییی نکبت ترین سال عمرم هیچ وقت به اندازه این سال ناراحت نبودم وگریه ن ...

از اولش ناراحتی و گرفتاری داشت برام

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
از اولش ناراحتی و گرفتاری داشت برام

منم از اولش انگار تمام غم دنیا بهم تزریق شده 

سردرگم بی هدف و.....

منم از اولش انگار تمام غم دنیا بهم تزریق شده  سردرگم بی هدف و.....

ی گرفتاری های عجیب غریبی امسال پیش اومد برامون که میگم نحس ترین سال زندگیم بوده

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
ی گرفتاری های عجیب غریبی امسال پیش اومد برامون که میگم نحس ترین سال زندگیم بوده

منم درتاحالا سال به این نحسی ونکبتی نداشتم یه حسی بهم میگه ای سال تموم بشه سال بعد بذاره بهتر باشه حالم بهتر میشه