2777
2789

پسر من خیلی تو کلاس آرومه و گفتم درسش یکم ضعیفه ، امروز اومده میگه دختر معلممون اومده بود سرکلاس بهمون درس بگه بعد به مامانش ک میشه معلم بچه ها گفته ک (فلانی) پسر من  چقد مظلومه گفته خانوادگی اینجورین بعدآخرش گفته گیجن ، پسرم اصلا آدمی نیس ک بخواد به دروغ چیزی بگه حالا موندم به معلمشون چی بگم رودر رو ک اصلا نمیتونم حرف بزنم پیام چی بدم یعنی از وقتی گفته دارم آتیش میگیرم

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا صبح اول وقت با کله برو تو صورتش 

چه معنی میده معلم بچه رو جلوی بقیه تحقیر کنه 

بعدشم بگو من بچم اومده از شما فرهنگ و متانت یاد بگیره نه وقاحت 

معمای سایت منو نخورینا

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چرا رو در رو نمیتونی بگی ؟؟  بچه به شما نگاه می‌کنه تو اعتماد به نفس داشتن

یکم رو در رو بخوام بهش چیزی بگم روم نمیشه 

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
فردا صبح اول وقت با کله برو تو صورتش  چه معنی میده معلم بچه رو جلوی بقیه تحقیر کنه  بعدش ...

جالبه میگن معلمی شغل انبیاست و فلان یعنی کارد بزنی خونم در نمیاد 

یکم رو در رو بخوام بهش چیزی بگم روم نمیشه 

میخوای من به وکالت از ‌‌‌‌‌توبرم؟؟؟ 

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
میخوای من به وکالت از ‌‌‌‌‌توبرم؟؟؟ 

بخدا کاش میشد اه دستم داره میلرزه از حرص پسرم میگه این با من لجه تاپیک قبلم گفتم کلی چیز گفتن اون معلمه و چرا باید با پسر شما لج باشه

منم قراره شنبه، برم مدیرو بشورم 

دیروز پسرم لقمه اش تموم نشده بوده،تو صف می‌خورده ،اومده از دستش گرفته انداخته سطل 

والا من نمی‌دونم پادگان سربازاست یا اردوگاه اسرای جنگی

من همون پسر شما هستم که الان ۲۵ سالمه 

با این اختلاف که درسم عالی بود ولی کلاس سوم بودم که معلمم تحقیرم کرد 

با ۲۵ سال سن هر وقت می خوام کاری انجام بدم حرف اون معلم تو ذهنم می یاد. 

پس ازت خواهش میکنم کوتاه نیا. 

نهایتش ثابت میشه که پسرتون اشتباه متوجه شده دیگه . ‌

نه عزیزم این کلیشه هارو رها کن 

۱۲ سال رفتم مدرسه از بین ۱۰۰ تا معلم شاید نهایت ۴ تاشون تونسته باشن وظایفشان رو درست انجام داده باشن