2777
2789
عنوان

تولدمه🙂❤️‍🩹

267 بازدید | 31 پست

امروز تولدمه نمیخوام انرژی منفی بدم ولی من امروز رو سالگرد مرگم میدونم چون شاید بگید نمک نشناس یا نا شکر ولی هیچ روزی من از این دنیا راضی نبودم و فقط اذیت داشت برام یه هفته ای میشه با بابام قهرم و خیلی باهم سردیم فقط در حد سلام خدافظ مامانمم که بهم تبریک هم نگفته و فقط اذیتم می‌کن و ناراحت تو مدرسه هم که با معلم هندسه دعوام شد البته دعوا نه ولی بحثمون شد سر نمره ای که بهم داده و حق من نبود خودشم میدونست خلاصه خیزی از دنیا و روز تولد و اینا ندیدم فدا سرتون ولی اگر دوست داشتید آرزو کنید به دوتا آرزویی که برام مونده برسم دیگه چیزی نمیخوام 🙂❤️🌱💚

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

وای بچه ها همین الان ۵۰۰ هزار اومد حسابم 😳😳

به مناسبت روز پدر صراافی پوول نو زیر نظر مستقیم بانک مرکزی جشنواره گذاشته😍

https://rzlk.ir/?r=EP59

بزن لینک بالا ثبت‌نام کن رو احراز بزن  کد ملی وشماره کارت به اسم سیم‌کارت وارد کن تا هدیه برات واریز بشه آخه هر کد ملی فقط یه بار میشه 😍❤️

نیت کردم به کل سایت خبر بدم پول شیرینی امروزشون جور بشه 😋😋😋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولدت مبارک

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

دنیا سختتر از تصورته… یکم بزرگ‌تر بشی میبینی ناراحتی های وحشتناکتری هم هست…یه قهر با پدر مادر رو زیاد جدی نگیر. امیدوارم به آرزوهات برسی و آنقدر شاد باشی که غم این روزها از خاطرت بره. تولدت مبارک عزیزم🌸

سلام امروز تولد منم هست که مبارررکه  چند سال دیگه میفهمی اصلا مهم نبوده نمره و... سخت نگیررر

ع تولدت مبارککککک ایشالا هر چقدر میخوای عر کنی با جیب پرررررر پول 

مهم نیس نمره برام حقمو که خورد مهمه ❤️🙂تولدت مبارک عزیزم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
دنیا سختتر از تصورته… یکم بزرگ‌تر بشی میبینی ناراحتی های وحشتناکتری هم هست…یه قهر با پدر مادر رو زیا ...

آره دقیقا هرچی بزرگ تر بشم سختی بیشتره و ایشالا میگذره مرسی ازت عزیزم ❤️