2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمااااااا سلاااااااااام من وقتی ازمایش بارداری دادم از پریودیم نگزشته بود بتام۲۵۸بود خوب بوده؟؟؟؟
خداجونم کمکم کن ....همینجوری ک دامن منو سبز کردی دامن همه ی اولاد خواهان را سبز کن خداجونم میدونم گاهی وقتا از یادت غافل شدم تو ب عزت جلالت قسم منو ببخش شوهرمو موفق کن و کمکم کن تا بچم صحیحو سالم ب دنیا بیاد ...خدایا خودمو ب خودت سپردم❤عااااااااااشــــــقتـــــــم خـــــــــــدا جونممممممم شکرت میــــــکنم تا وقتی زنده ام بابت نعمت های زندگیــــــــــــــم❤
خانمااااااا سلاااااااااام من وقتی ازمایش بارداری دادم از پریودیم نگزشته بود بتام۲۵۸بود خوب بوده؟؟؟؟
خداجونم کمکم کن ....همینجوری ک دامن منو سبز کردی دامن همه ی اولاد خواهان را سبز کن خداجونم میدونم گاهی وقتا از یادت غافل شدم تو ب عزت جلالت قسم منو ببخش شوهرمو موفق کن و کمکم کن تا بچم صحیحو سالم ب دنیا بیاد ...خدایا خودمو ب خودت سپردم❤عااااااااااشــــــقتـــــــم خـــــــــــدا جونممممممم شکرت میــــــکنم تا وقتی زنده ام بابت نعمت های زندگیــــــــــــــم❤
عزیزم مثبته نگران نباش،بدن ها با هم فرق داره. یکی بود حتی روز موعدش آزمایشش منفی شده بود و ۵روز بعدش مثلت شد،یکی هم بود به موعدش ۱۵ روز مونده بود و مثبت سد. مهم اینه مثبت شده،سه روز بعد از موعدت تکرار کن رفته بالا ان شالله
دختر آبان ان شالله بارداری خوبی داشته باشی. اصلا استرس نداشته باش.هیچ وقتم خودت رو با دیگران مقایسه نکن عزیزم.هرکسی بدنش یه جور جواب میده،فقط پیش متخصص برو که اگه نیازه بهت دارو بده تا محکم تر بچسبه به شکمت عزیزم.