سلام دوستان تو تاپیکهای قبلم بهتون گفتم که با نامزدم که خیلی دوسش داشتم😔 سراعتیادش دعوام شد و خودکشی کردو فوت شد الان حدود دوماهه داره میگذره حالا تصمیم گرفتم طلاهایی که تو مدت نامزدیمون برام گرفته رو به خانوادش برگردونم حداقل یکم از احساس گناهم کم شه (خانوادش خیلی رفتار خوبی باهام دارن واینجوری ک متوجه شدم خودشون از قبل قضیه اعتیادو میدونستن فقط فکرمیکردن زن بگیره درست میشه😔)بنظرتون پس بدم به خانوادش طلاهارو بهتره که اگه مراسمی خواستن بگیرن کمک خرجشون باشه خوبه؟
ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عاقلانه و درستش پس دادن طلا هاست عزیزم. چون ممکن بعدا بخوان. اینکه خودتون پس بدید عالی تر
خدا رحمت شون کنه.
و شما هم خوشبخت بشید.
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
چه فایده داره وقتی ته این دوست داشتن به اینجا ختم شد هروز دارم میمیرم زنده میشم ازاین غم زندگی برام ...
نمیدونم چرا حس میکنم بدم نمیومد جای شما باشم
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)