2777
2789
عنوان

خانمای کد بانو میشه بیاین🤨

96 بازدید | 7 پست

خانما برای اولین بار میخوام تو جوجه گردان فر گاز ران مرغ بپزم ولی بلد نیستم مادرم میگه باید تو فویل بپیچیش ولی من میخوام مثل بیرونیا بشه.

میشه لطفا راهنماییم کنین اگر تجربه دارین ممنونم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

خب اول توظ فویل بزار وقتی پخت فویل رو باز کن دو دیقه گریل فر رو بزن و بالای سرش باش طلایی که شد در بیار نسوزه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول توظ فویل بزار وقتی پخت فویل رو باز کن دو دیقه گریل فر رو بزن و بالای سرش باش طلایی که شد در ب ...

خب از اول روی جوجه گردان باشه فویل بپیچم یا وقتی فویلو باز کردم بذارم تو جوجه گردان؟

تو فویل بپیچ بعدا فویلو باز کن سوخاری شه

عزیزم از اول رو جوجه گردان باشه و فویل بپیچم یا وقتی پخت فویلشو باز کنم بزنم رو جوجه گردان؟

عزیزم از اول رو جوجه گردان باشه و فویل بپیچم یا وقتی پخت فویلشو باز کنم بزنم رو جوجه گردان؟

عزیزم من تجربه ندارم ولی به نظرم اگه از اول رو جوجه گردان بزاری راحت تر باشی چون بعدش داغه و سخت سیخ بزنی از طرفی چوت پخته وا میره

در کل اصلا میتونی بدون جوجه گردان هم بزاری همینطوری تو فویل بپیچی بزاری تو سینی بعد که پخت همونطور تو سینی فویلا رو اروم باز کنی بزاری گریل بشن بعد با قاشقی چیزی جابه جاشون کنی تا طرف دیگشونم گریل بشع

باز هم میگم من تجربه ای نداشتم فقط یه بار جوجه درسته همینطوری تو سیخ پختم اخرای پخت گریل رو روشن کردم و خوب شد ولی چون یه بار بوده خیلی تجربه ندارم

در کل بدون غویلم خوبه فرا برای همین ساخته شدن دیگه مرغاتو حسابی بزار چند ساعت مزه دارشه بعد بزن تو سیخ و بزار بپزه بعدش گریل رو بزن و بالای سرش وایسا اگه ترست از خشک شدن مرغه یه کاسه اب کن بزار تو فر که با بخار شدنش مانع خشکی مرغت بشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزم من تجربه ندارم ولی به نظرم اگه از اول رو جوجه گردان بزاری راحت تر باشی چون بعدش داغه و سخت سیخ ...

عزیزم ممنونم که وقت گذاشتی و اینقدر کامل توضیح دادی واقعا ممنونم گلم زحمت کشیدی💖🍀

عزیزم ممنونم که وقت گذاشتی و اینقدر کامل توضیح دادی واقعا ممنونم گلم زحمت کشیدی💖🍀

زنده باشی عزیزم خواهش میکنم🌸🌹🌱