عزیزم من تجربه ندارم ولی به نظرم اگه از اول رو جوجه گردان بزاری راحت تر باشی چون بعدش داغه و سخت سیخ بزنی از طرفی چوت پخته وا میره
در کل اصلا میتونی بدون جوجه گردان هم بزاری همینطوری تو فویل بپیچی بزاری تو سینی بعد که پخت همونطور تو سینی فویلا رو اروم باز کنی بزاری گریل بشن بعد با قاشقی چیزی جابه جاشون کنی تا طرف دیگشونم گریل بشع
باز هم میگم من تجربه ای نداشتم فقط یه بار جوجه درسته همینطوری تو سیخ پختم اخرای پخت گریل رو روشن کردم و خوب شد ولی چون یه بار بوده خیلی تجربه ندارم
در کل بدون غویلم خوبه فرا برای همین ساخته شدن دیگه مرغاتو حسابی بزار چند ساعت مزه دارشه بعد بزن تو سیخ و بزار بپزه بعدش گریل رو بزن و بالای سرش وایسا اگه ترست از خشک شدن مرغه یه کاسه اب کن بزار تو فر که با بخار شدنش مانع خشکی مرغت بشه