2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخ برای پوست عالیه من صورتم چند بار سوخت و وقتی که ملتهب و زخم می‌شه با یخ درمان میشه پوست تو شفاف و صاف می‌کنه زخما رو خوب می‌کنه پوستتو سفت می‌کنه منافذ پوستو می‌بنده گوجه هم که خاصیت روشن کنندگی و لایه برداری داره اینی که گفتی خیلی عالیه من چون که خودم تاثیر یخ و دیدم دارم میگم

یخ برای پوست عالیه من صورتم چند بار سوخت و وقتی که ملتهب و زخم می‌شه با یخ درمان میشه پوست تو شفاف و ...

یعنی یخه گوجه میتونم استفاده کنم من امروز گوجه رو گزاشتم فریز یخ زده بود ماساژ دادم صورتمو رنگ پوست باز شد خیلی خوب بود

یعنی یخه گوجه میتونم استفاده کنم من امروز گوجه رو گزاشتم فریز یخ زده بود ماساژ دادم صورتمو رنگ پوست ...

ووالا من چون که صورتم نازک و زخم زیاد شده لایه بردار و روشن کننده نمی‌زنم فقط می‌دونم که یخ پوستو صاف و شفاف می‌کنه برای جوش و زخم و آسیب‌های پوستی و اینکه پوستت صاف و یکدست بشه خوبه حتی خواننده‌ها و افراد مشهورم هر روز صبح یه کاسه پر از آب یخ به همراه یه عالمه یخ صورتشونو می‌زنن داخلش که پوستشون خوب بمونه

ووالا من چون که صورتم نازک و زخم زیاد شده لایه بردار و روشن کننده نمی‌زنم فقط می‌دونم که یخ پوستو صا ...

من پوستم خطهای ریز سطحی داره نمیدونم چکار کنم هیچ راه حلی دارین

به نظرم همه اینا الکیه من سلطان رسیدن به پوستم ۱۰ سال کرم‌های مختلف آبمیوه‌های طبیعی میوه‌های طبیعی ماسک‌های طبیعی ماست هرچی بگید به این پوستم گذاشتم و رسیدم آخر آخر به این نتیجه رسیدم که همشون الکیه و موقتی الان ۵ سال دیگه یه ضد لک رو هر سال یک ماه می‌زنند بعد ۱۱ ماه پوست صاف و سفید دارم هم زمان کمتری نیاز داره هم هزینه کمتری داره

کرمی که مطمئنم هیدروکین و کورتون نداره و تحت نظر پزشک و اینکه عوارض نداره ره فروشنده رو می‌ذارم دوست داشتید می‌تونید امتحان کنید

09026744639