2777
2789

دیشب شب نشینی رفتیم خونه یکی از فامیلای شوهرم، جاریمم با شوهرش اومد

من و شوهرم کمی از هم ناراحت بودیم 

اونجا بحث سفر و... شد پسر دایی شوهرم گفت خانم من حوصله هیچ جا رو نداره و ب شوهرم گفت خانم تو خوبه پایته

شوهرمم گفت خانم منم از وقتی با منه گردش و سفرو یاد گرفته قبلا جای نمیرفته

منم گفتم اتفاقا دوست ندارم باتو هیچ جا بیام ولی مجبورم 

شوهرمم گفت چرا مجبوری با هرکی و هرجا دوست داری برو امضا کن و برو من مشکلی ندارم

واقعا زبونم بند اومد نتونستم هیچی بگم

جای من بودین چ حسی بتون دست میداد و چکار می کردید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعواتونو خونه مردم نبرین

شوهرت گفت تو سکوت میکردی اخم میکردی

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

شما نباید حرف شوهر تون ادامه دار میکردید اونم جلوی جمع. وقتی جواب میدید پس منتظر جواب بدتری هم باشید. کسی که جلو جمع شما ضایع میکنه اگه بهش جواب بدید ، بدترین جواب خواهند داد.

من بودم میخندیدم ولی خونه خودمون راجع بهش صحبت میکردم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

شوهرت ادم بیخودیه که دعوا رو برده تو جمع ولی تو هم سیاست میداشتی جواب نمیدادی میگفتی مهم اینه الان هرجا بخوای بری تو ذوقت نمیزنم 

یا میگفتی مگه من هرزه بودم که قبل از ازدواج بخوام با کس دیگه برم با خانوادم به اندازه کافی میرفتم دیگه.  

گفتی مجبورم اونم جوابتو داده