2777
2789

دیگه خسته شدم 

بریدم 

الان میگین برو ازاد پیام نور بخدا قسم من حامی ندارم ک برم حامی مالی باید یکی پشتیبانی کنه دیگه 

الان میگین برو سرکار 

من هرجا زفتم دنبال کار رزومه میخاستن سابقه کار مبخاستن یا میگفتن چه مهارت خاصی داری 

حتی دلم خواست برم خیاطی ارایشگری دنبال کنم یک ریال نداشتم که برم نشد نرفتم 

درسو دوس داشتم ک بابام حمایتم نکرد 

حالم دارع بد میشه 

چند ماه دیگ کنکوره 

احساس خجالت گناه شرمندگی دارم که انقد رفتم کنکور دادم 

رسما کم اوردم خسته شدم 

اسمم افتاده سر زبونا 

دانشکاه با سوابق تحصیلی برو

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتت چیه؟

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

تو چقدر منی

چندش اورین ترین و چرت ترین جملاتی ک میگن 

برو آزاد برو پیام نور 

هعی خدا من ک شب و روزم شده ب مرگ فک کردن 😭🥲

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بنظرم امسالم کنکور بده نشد برو پیامنور هزینش از ازاد کمتره.هزینشم خودت میتونی دربیاری،برو تولیدی های لباس چرخکاری کن،یا فروشندگی اینکارا سرمایه نمیخواد

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

ببخشید بابات چجوری حمایت نکرد؟ خب شما که میگی درسو دوست داشتی خودت میخوندی دیگه خیلیا بدون هیچ کلاس و کتاب و هزینه ای کنکور قبول شدن یکیش خودم یا داداش هام یا خیلیای دیگه خودمون خوندیم سخت بود ولی شد