2777
2789
عنوان

دیسک گردن دارم بنظرتون؟؟؟؟؟

475 بازدید | 17 پست

۲۴ سالمه 

تقریبا ۲۰ روز پیش گردنم خشک شد و درد میکرد ، رفتم دکتر شل کننده تجویز کرد ، شل کننده زدمو خوب شد

الان بعد ۲۰ روز سرماخوردم و باز گردنم ازون قسمت درد میکنه 

سمت چپ گردنم به سمت بازوی چپم یه درد خفیفی داره

بنظرتون دیسک گردنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیسک گردن دارم گردنبند بادی میبندم هر دو ساعت ۱۵ دقیقه کار سنگین نباید انجام بدم چون مراعات نکردم عصب دست راستم ضربه دیده و درد شدید داره جوری که حتی نمیتونم قاشق دستم بگیرم دکتر عمل و تجویز نکرد فقط گفت استراحت مطلق ینی هیچکاری نباید انجام بدی حتی ظرف شستن که اصلا نمیتونم دکتر گفت هفته ۳ بار استخر برو ولی شنا نکن سرتو بگیر بالا دستاتو حرکت بده

اینم بگم تا قبل اینکه عکس عصب بگیرم دکتر گفت واسه اینجور دیسکا عمل نمیکنیم ولی دستمو معاینه کرد گفت پدر دستتو درآوردی بعدم که عکس عصب گرفتم گفت تشخیصم عمله چون عصب دستت خیلی ضربه دیده ولی اگه عمل نمیخای بکنی باید به دستت استراحت مطلق بدی

چن سالتونه شما؟

من ۳۳ ولی ۷ سال پیش دستم درد میکرد رفتم دکتر گفت دیسک گردن داری و مراعات کن و کار سنگین نکن ولی من بعدش بچه دار شدم و دیگه اصلا مراعات نکردم بعد ۷ سال که رفتم دکتر گفت پدردستتو درآوردی و نباید باردار میشدی خیلی فشار رو گردنت بوده دستمم که از بس کار کشیده بودم دیگه نمیتونستم تکون بدم الان هیچکار نمیتونم انجام بدم شماهم بهتره مراعات کنی تا مث من نشی چون اگه ۷ سال مراعات میکردم حداقل دستم آسیب نمیدید 

من ۳۳ ولی ۷ سال پیش دستم درد میکرد رفتم دکتر گفت دیسک گردن داری و مراعات کن و کار سنگین نکن ولی من ب ...

ای وای چه بد😓😓😓😓

من آخ مطمئن نیستم دیسکه یا چیه 

میگم شاید سرما خشکم کرده 

خیلی میترسم از دیسک