الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دیسک گردن دارم گردنبند بادی میبندم هر دو ساعت ۱۵ دقیقه کار سنگین نباید انجام بدم چون مراعات نکردم عصب دست راستم ضربه دیده و درد شدید داره جوری که حتی نمیتونم قاشق دستم بگیرم دکتر عمل و تجویز نکرد فقط گفت استراحت مطلق ینی هیچکاری نباید انجام بدی حتی ظرف شستن که اصلا نمیتونم دکتر گفت هفته ۳ بار استخر برو ولی شنا نکن سرتو بگیر بالا دستاتو حرکت بده
اینم بگم تا قبل اینکه عکس عصب بگیرم دکتر گفت واسه اینجور دیسکا عمل نمیکنیم ولی دستمو معاینه کرد گفت پدر دستتو درآوردی بعدم که عکس عصب گرفتم گفت تشخیصم عمله چون عصب دستت خیلی ضربه دیده ولی اگه عمل نمیخای بکنی باید به دستت استراحت مطلق بدی
من ۳۳ ولی ۷ سال پیش دستم درد میکرد رفتم دکتر گفت دیسک گردن داری و مراعات کن و کار سنگین نکن ولی من بعدش بچه دار شدم و دیگه اصلا مراعات نکردم بعد ۷ سال که رفتم دکتر گفت پدردستتو درآوردی و نباید باردار میشدی خیلی فشار رو گردنت بوده دستمم که از بس کار کشیده بودم دیگه نمیتونستم تکون بدم الان هیچکار نمیتونم انجام بدم شماهم بهتره مراعات کنی تا مث من نشی چون اگه ۷ سال مراعات میکردم حداقل دستم آسیب نمیدید