2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه و متاهل بیان لطفا

134 بازدید | 12 پست

من خیییییلی دوست دارم سفر و مهمونی برم ومهمون دعوت کنم ولی تقریبا هرجا میرم زود خسته میشم و پشیمون میشم اکثر مواقع بخاطر رفتارهای احمقانه و بچه گانه شوهرم  و گاهی بخاطر رفتار بقیه

مثلا مهمون دعوت میکنم یا ادا در میاره میرم میرم میکنه و نمیره یا از محبتم سو استفاده میکنه یا... 

سوال اول برای شمام اینجوریه اکثرا آدمای اطرافتون قابل تحمل نیستن و ب درد نمیخورن زیاد بشون بها داد؟؟؟؟ یا برای من اینجوری ه

سوال دوم چکار کنم تو خونه خوش باشم و اینقدر هوس مهمون و مهمونی نکنم ک برای خودمم عصاب خوردی درست نکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تقریبا  همه ی ادما رو اعصابن و واقعا به درد نمیخورن و تحملشون سخته 

واسه اینکه تو خونه بهتون خوش بگذره فیلم و سریال قشنگ دانلود کن ببینید بعضی شبا برید بیرون خریدهارو باهم برید انجام بدید و... خلاصه برنامه ریزی داشته باش

لطفا لایک ننمایید🗿

همه مثل تو ان  اما خانواده شوهروباید قبول کرد دیگه تا ابد باهم مثل گوشت و ناخن شدیم چ بد چ خوب باید پذیرفت زیاد باهاشون گرم نشو ک اعصایت خورد نشه خیلی هم سخت نگیر گلم

از چ لحاظ عزیزم 

اخلاقت سازگار نیست 

ببین اینکه همه ادمای دور و اطراف ادم خوب باشن،آدم درست رفتار کنه که هنر نیست

وقتی بتونی خودتو با ادمای مخالفت وفق بدی هنر کردی

نمیدونم چندسالته ولی یکم خامی اخلاقات بچگونه است گذشت نداری لجبازی صبور نیستی

پزشک عمومی

اخلاقت سازگار نیست  ببین اینکه همه ادمای دور و اطراف ادم خوب باشن،آدم درست رفتار کنه که هنر نی ...

شما جای من بودین چ کار می کردین، با رفتار برادر شوهرم

یا تاپیک جدید مو بخون ین بگین شما باشین چکار میکنید