2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیل طلاق چی هست چرا میخوای جدا شی برو پیش مشاور

دخالت های مادرشوهرم و حمایت همه جوره شوهرم از خانواده ش و خیلی چیزای دیگه که خسته م کرده‌. مشاوره میریم ولی دیگه فکر نمی‌کنم به نتیجه ای برسیم

حتی تا وفتی اون بچه نوزاد باشه چی؟اونم توافق میخواد؟

بچه الان ۷سالشه

یا نوزاده

من کلی شو عرض کردم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خدروشکر. شرایط حضانت نوزاد رو نمیدونی ؟

خیر

چطور شوهرت رو ۴۰ردز تنها گذاشتی

من با ردارم ۱۸ هفتمه

هرچند مامان م زحمتش میشه ولی میگم بیاد موقع بدینا اومدن 

اون دوران

دخالت های مادرشوهرم و حمایت همه جوره شوهرم از خانواده ش و خیلی چیزای دیگه که خسته م کرده‌. مشاوره می ...

ب نظرم بخاطر فرزندت هم که شده  توی همین زندگی بمون وبجنگ برای زندگیت  واجازه نده کسی این زندگی ازت بگیره 

ب نظرم بخاطر فرزندت هم که شده  توی همین زندگی بمون وبجنگ برای زندگیت  واجازه نده کسی این ز ...

خیلی خسته م خیلی😭😭😭از وقتی بچه اومده همه چی صدبرابر بدتر شده. مادرشوهرم حسود تر شده، دخالت هاش بیشتر شده، مدام شوهرمو پر میکنه علیه من. مجبورش کردم هفته پیش ببرتش مشهد خودشون رفتن منو گذاشتن اینجا😔😔😔خیلی دلم پره ازشون

خیر چطور شوهرت رو ۴۰ردز تنها گذاشتی من با ردارم ۱۸ هفتمه هرچند مامان م زحمتش میشه ولی میگم بیاد م ...

اگر مامانم میومد خونه م شرایط بدتر بود چون شوهر من خیلی حساسه و هر حرفو حرکت مادر منو بدبینانه برداشت میکنه و همش در حال گلایه س. اونجوری مادرشوهرمم میخواست بیاد خونه م دیگه کنگر می‌خورد لنگر مینداخت به بهونه بچه میموند خونه ما همش و اوضاع خیلی بدتر میشد

اگر مامانم میومد خونه م شرایط بدتر بود چون شوهر من خیلی حساسه و هر حرفو حرکت مادر منو بدبینانه برداش ...

ولی به لحاظ رابطه میگم

سرم میریزن میگن ده روز یا ۲۰ روز نمی تونن تحمل کنن

!!

منظورم بعد دهه یا دوهفته بالاخره

والا من شرایطم فرق داره شوهر دوست و ...

خدا کمکت کنه دخترجون