2777
2789
عنوان

امروزسحرخیزشدم

44 بازدید | 4 پست

همیشه تا لنگ ظهرخوابم دلیلشم اینه که تا ساعت 3-4بیدارم،ولی دیشب12خوابیدم از ساعت 6:30هم بیدارم،با پسرم صبحانه خوردیم خونه روجمع کردم جاروکشیدم چن تیکه ظرف داشتم شستم حیاطوشستم لباس کثیفاروشستم ناهارمم پختم،چقدخوبه آدم زودبیدارشه ولی متاسفانه حالاخوابم گرفته 😂😂شماتاالان چیکاراکردین؟

تحمل کن قهوه ای چیزی بزن بعد از ظهر یک ساعت بخواب

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینجوری توتختم ولو شدم فقط رفتم داروهاموخوردم برگشتم تو تخت دیروز مهمان داشتم اشپزی کردم خرید سبزی وسیله های سالادرفتم حیاط اب جارو کردم گلامواب دادم خونه رومرتب کردم گردگیری جارو خلاصه دیروز ازصبح زودتا دوشب بدو بدو داشتم برای مهمانی

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
فعلا که مقاومت میکنم😂

منم خیلی سحر خیز شدم طوری که به طوری خودکار دو شب بیدار شدم😐میخوام تا ساعت هشت شب مقاومت کنم که هشت بخوابم شش بیدار شم😂

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»