2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تعبیر مار دشمنه. اگه مار زرد ببینی یهنی دشمنی بیمار گونه در کمینته. اینکه بزرگ بوده و زرد یعنی دشمنی هست که شاید اعتبار یا ثروت داشته باشه ولی ممکنه از درون بیمار باشه چه روحی روانی چه جسمی

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

تعبیر خواب مار زرد

برای تعبیر خواب مار لازم است به رنگ مار نیز توجه کنیم. رنگها در هنر، مذهب، روانشناسی و... دارای اهمیت ویژه‌ای هستند. رنگ زرد پیوندهایی با خورشید، مثبت بودن، گرما، ثروت، انرژی و شادی دارد. در عین حال وجه منفی رنگ زرد نیز خود را در احساس حسادت، بیماری، احتیاط و خیانت نشان می‌دهد. کارل یونگ، روان‌پزشک سوئیسی که روان‌شناسی تحلیلی را پایه‌گذاری کرد، اظهار داشت که ذهن انسان دارای ایده‌های «از پیش تعیین‌شده» است که از اجداد ما سرچشمه می‌گیرد.

بر این اساس گاهی مارها در مفاهیم بنیادین کهن الگوهای جمعی ظاهر می‌شوند و درک آن ساده نیست. برای تعبیر خواب مار زرد یک قلم و کاغذ بردارید و خوابتان را با ذکر دقیق جزئیات یادداشت کنید. سپس از خودتان بپرسید چرا مار زرد؟ زردی رنگ به چه چیزی در زندگی کنونی من اشاره دارد؟ پاسخ این سؤالات می‌تواند شما را در درک صحیح خوابتان یاری دهد.

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

سلام عزیزم تعبیر مار دشمنه. اگه مار زرد ببینی یهنی دشمنی بیمار گونه در کمینته. اینکه بزرگ بوده و زرد ...

عزیزم من یه لحظه بیدارشدم به پشت خوابیدم همون لحظه بدنم سنگین شد حالت عجیبی بودوگوش چپم به لرزش وصدا افتاده بودطوری که فکرمیکردم الان میترکه همش بسم الله...میگفتم بعدچنددقیقه خوب شدم علتش چیه بنظرتون

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد