2777
2789
پدرم توی سربازی خیلی خیلی سال پیش  دید که سربازا با پوتیناشون روی سبزی هایی که قرار بود خرد بش ...

بابای منم ترشی بازاری و سوهان سااااالهااااست نخورده.چون روش درست کردنشونو‌ دیده.

البته الان بعضی سوهانیا جلو مشتری درست میکنن و معلومه چیکار میکنن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چ آدمای بی وجدانی😔  یادمه ویارکباب داشتم اونقدرهوس کرده بودم ک سردردگرفته بودم همسراول بی ...

بچت چی شد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بچت چی شد

اون موقع شرایط نگهداریشونداشتم آبجی پدرعوضیم خودمم ب زورتوخونه راه داده بوداماهرهفته میرفتم دیدنش کارمیکردم براش کلی هدیه میخریدم می‌بردم امابعدش پرش کردن ازم دورشد والان همسرمم راضیه بیادباهامون زندگی کنه خودش نمیخاد

Dunyada olumden baskasi yalan
چند ماهه باردار بودی؟

هنو زیر یکماه بودم خودمم نمیدونستم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
نگفتم دوست ندارم گفتم کمتر چه ملسش چه شیرینش بخاطر رب  انارش متوجه ای عاشق گردو چه خالی چه با ...

ان شا الله به سلامتی فارغ بشی.

میفهمم مزاج آدم ها فرق میکنه.ولی خب میشه خودمون طعم شیرینی وترشی وشوری غذا را تغییر بدیم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

آبگوشت پاچه گاو دوستدارم هاااااا 

چندسال پیش شب خونه یه نفر دعوت بودیم فکر کردم‌مثل خودمون درست میکنه ایقد افتضاح بوددددد که زده شدم ازش حالم یه جوری شد طوری که چندسال نه درست کردم‌نه هر کی درست کرد خوردم ولی الانا بخاطر بچه‌ هام‌براشون درست میکنم. 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

ی چیز دیگم یادم اومد غذا نیست سبزیه 

ریحون بنفش ازش بدم میاد چون آبجیم عاشقشه وقتی میخرم یاد آبجیم میوفتم ی عالمه گریه میکنم🤷😂